Izolatie Termica Si Fonica Pentru Usi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by detail View Post
    @mmaxalb
    Cu sau fara folie, dupa vreo 25-30 de ani va rugini, asa ca sa nu-ti pui izolatie pentru o viata lunga si zgomotoasa a masinii.
    Insa daca tu crezi ca o izolatie verticala nu va permite panourilor masinii sa respire, cred ca ai impresia despre Logan ca este o capsula spatiala presurizata...
    usa este un sistem deschis in care intra apa [periile geamului] si iese apa [gaura din singa jos] deci orsice actiuni care limiteaza scurgerea apei prin portiera poate avea repercusiuni majore in viitorul apropiat
    de ce crezi ca au lasat un spatiu asa mare intre fetele interioare si tabla?

in plus izolarea fonica este aproape zero daca tot te chinui foloseste ceva mai bun http://www.loganclub.ro/forum/tutori...an-t11422.html
    este cam pe la acelai pret se gaseste in acelasi loc si e de 20 de ori mai bun [izoleaza si fonic]
    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

In lincu pe care lai pus tu izolatia e pusa pe podea si in porbagaj nu in fetele de usi (si sau pe fetele de usi (pe tabla))... nare nici o legatura.....
      ABS+ 1.6

Comment

in respectivul link, adica aici, este atasat si un film .avi. am folosit si pe fetele de usi
        nu am terminat cu izolarea usilor, drept urmare n-am gatat nici tutorialul.
        materialul ce l-am folosit eu, retine foarte bine apa, ba chiar il absoarbe, deci grija mare la umezeala
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

ieri ( duminica ) am avut si eu un pic de timp si vreme buna, asa ca am izolat si eu usile fata, cele spate urmeaza...
          am folosit PPE, doar ca nu am vrut sa-l lipesc cu prenandez sau alte minuni, ma gandesc ca o sa gasesc ceva mai bun, si daca vreau sa inlocuiesc materialul deja pus, o sa fie chinul de pe lume, asa ca l-am lipit cu ceva banda cu 3 straturi, si unu fiind textil, de jur imprejur si pe la cateva gauri sa nu stea la distanta de tabla, si din loc in loc unde era prea mare distanta intre burete si tabla am folosit mici bucatele de banda dublu adeziva. Oricum fata de usa preseaza buretele peste tot odata montata...
          atentie, pentru cei care vor sa monteze asa ceva, nu lasati folia sau ce puneti voi pana in marginile usii, ca nu se mai potriveste fata de usa, nici bradurii nu vor intra si o sa ramana distanta intre usa si fata de usa ( zic ca mi s-o intamplat ), poze la my ride
          Life is short...play more!
          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

bolo, spune-mi te rog ce grosime de folie PEE ai folosit. Te intreb pentru ca am gasit folie PEE de 10mm (12mm) grosime si ma intreb daca intra asa de groasa.

multumesc anticipat
            Attached Files

Comment

poai am luat de 3 mm grosime, orice e mai gros, trebuie sa ai grija, ca altfel nu mai poti pune inapoi fata de usa
              doar ca eu nu am pus materialul aratat de tine in poza...din-ala vreau sa pun in portbagaj, pe aripi, si pe plafon
              Life is short...play more!
              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Multumesc frumos pentru raspuns ... deci pentru portiere ar trebui sa ma limitez la 5 mm (am gasit folia si la aceasta grosime).

As dori sa folosesc acest material pentru a-mi confectiona un insonorizant pentru peretele antifoc si pentru capota (acolo as vrea sa folosesc mai gros - de 10-12mm). O fi bun?

Comment

eu zic sa nu pui mai gros de 3 mm ca s-ar putea sa nu mai pui fata de la usa la locul ei...
                  sigpic

Comment

cu aluband ai incercat ?
                    Logan by Renault Pure Blood
                    Nothing beats Low Cost

Comment

cu aluband a facut crististreulea, dar l-a folosit suplimentar pe tabla exterioara... am vorbit cu el ieri si a zis ca a iesit super ok masina...
                      sigpic

Comment

gata, am terminat si eu izolatia pe usi si evident, tutorialul.
                        am izolat habitaclul, portbagajul si usile pentru suma maxima de 300 lei. clar MERITA!!
                        part. 1

part. 2

si concluzia mea

probleme aparute ulterior
                        Last edited by crististreulea; 9 April 2009, 22:06.
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Wow!

Filmul serii!
                          Si inca in trei serii!
                          Bravo Cristi!
                          Descurajanta rabdare, am ramas dezarmat si cred ca asa voi ramane, dezarmat si fara izolatie la usi. Sunt convins ca rezultatele sunt mult peste ce se vede in film.
                          Am 2 observatii:
                          1. Da cu niste WD40 pe la tiranti, ai stricat prima scena din film!
                          2. Cumpara-ti o surubelnita electrica, cred ca o sa ai toti prietenii pe la poarta!
                          Bravo!

Comment

Mai Cristi mare om, desi eu mi-am facut izolatia usilor acum 3 ani e de apreciat munca pe care o depui,pana la urma si pt noi.Dar mai e un lucru de apreciat si anume sotia ta pt rabdarea de care da dovada. A mea sa lucrez atata timp la masina ma omora de 10 ori si mai si dormeam acolo .Deci felicitari inca o data

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
                              gata, am terminat si eu izolatia pe usi si evident, tutorialul.
                              am izolat habitaclul, portbagajul si usile pentru suma maxima de 300 lei. clar MERITA!!
                              part. 1

part. 2

si concluzia mea
                              Faina treaba.
                              Unde as putea gasi si eu un garaj, ca unde stau eu nu am curaj sa schimb o roata.

Comment

esti genial multumim pt cele anvatate ne apucam si noi de treba

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google