acum ca ai pus la dispozitia noastra materialul nu ne ramane deact sa iti multumim.Astazi am facut listuta de cumparaturi si de maine incep sa achizitionez materialele. Nu stiu daca am sa gasesc acel material cu cu burete si aluminiu folie dar caut. Sa ne traiesti Cristi.
Izolatie Termica Si Fonica Pentru Usi!
Collapse
X
-
eu am gasit burete dinala dar fara folie.din cate am inteles folia respectiva este pentru protectie la temperaturi mari si cum majoritatea au pus-o pe interior nu cred ca are vre-un efect mai special in afara de vizual.parerea mea
Comment
-
folia aceea banuiesc ca este pusa si ea cu un rost acolo... sunt ferm convins ca are rolul ei in izolatia fonica si termica... altfel nu cred ca producatorii acelui material se gandeau ei cum sa il faca doar sa arate estetic si s-au gandit sa ii mai mareasca acestuia costul de productie printr-o folie de aluminiu. Plus ca vorba lui alindrgn, ce efect vizual sa aiba pentru noi, cel care l-am folosit? Un efect vizual de 3 minute pana montam la loc fata de usa? sau un efect vizual pentru cei care citesc acest thread si vad pozele cu materialul lucios care ''da bine''. Din pacate nu stiu sa iti spun care ar fi diferenta daca ai folosi materialul acela gasit de tine si nici nu vreau sa presupun...sigpic
Comment
-
pai din cate am inteles folia aceea cu aluminiu este folosita pentru izolarea tevilor la incalzirea in pardoseala.de aceea are acel aluminiu pe ea pentru a rezista mai bine la temperaturi mari.efectul vizual este pentru cand dai fata de usa jos sa sclipeasca frumos.nimic nu stiti
oricum daca-mi primesc masina inapoi pana sambata o sa va povestesc pe duminica daca ajuta la ceva cel fara aluminiu sau nu ca am de gand sa pun sambata pe usi
Comment
-
eu spuneam ce mi-a zis cel de la magazin.acuma la cat ma pricep eu .... oricum multumiri pentru tutorial dupa lucrarea care urmeaza sa o fac dau o bere cand ne intalnim
Comment
-
nu-mi multumiti doar mie, sinx a inceput izoarea, eu doar am adus cateva imbunatatiri si am facut un tutorial.
sinx merita laude la fel de mult ca si mine!
in alta ordine de idei, au inceput sa apara probleme dupa izolarea usilor.
cand am ridicat geamul am vazut pe sticla o dunga de smoala si mi-am zis "ohh nuuuu!"
am dat jos geamul si a ramas o palma afara, nu se mai putea lasa de tot jos... restul e cancan si se poate vedea in film.
http://www.youtube.com/watch?v=cFF2SdOZwdE penca nu stiu de ce nu vrea cu cod youtubeLast edited by crististreulea; 9 April 2009, 22:24.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Eu am totusi o mica intrebare : alubandul acela lipit pe fata de usa in interior, exista posibilitatea sa zicem din cauza caldurii foarte mari, vara sa se dezlipeasca?
Precizez ca eu prsonal nu cred treaba asta , dar asa mi s-a spus .
L.E. - dupa ce am postat am vazut noul "clip" made by Streulea.Last edited by FLORYN; 9 April 2009, 22:13., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
zicea cineva mai sus ca de la caldura a i-a alunecat aluband-ul in jos dupa o vara.
avand in vedere ca la mine a cazut jos doar fasia care nu am lipit-o cum trebuie, inca sunt optimist
oricum, sunt pregatit psihologic sa mai pice in continuare...Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Citeste postul meu #66.
Daca este aplicat in conditii de temperatura relativ ridicata si pe un suport curat, presandu-l foarte bine, sansa sa se dezlipeasca este minima. Este aceeasi substanta cu care este lipit panoul usii de cadrul usii, insa aceea este aplicata la cald. Incearca sa-l aplici la o temperatura cat mai mare.Last edited by detail; 9 April 2009, 22:45.
Comment
-
eu am aplicat prin portbagaj asta iarna aluband, am degresat bine si cu pistolul de aer cald am incalzit banda si tabla (tabla cu grije sa nu se strice vopseaua), inca nu se vad semne de alunecare
Pe usile din spate merita pus aluband ? sau numai pe cele din fata unde avem si boxe ?
Comment
-
detail: adevarui ca atunci cand am lipit banda, erau cam 15 grade afara si 20 in garaj... cand o sa fie mai cald afara, o sa dau inca odata difuzoarele jos si sa presez bine cu mana. pe spate... asta e, nu mai dau fetele jos. o sa fac aceasi faza si cu cea care am lipit-o pe aripile spate.
Ciochy: au am izolat ca sa nu mai aud galagie, nu pentru muzica . probabil ca pentru muzica ajunge doar usile fataDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
A-propos de izolatie fonica, eu am pus la pickup in spatele garnisajului de la panoul lateral interior din spatele stalpului, unde am montat boxele spate, cate o perna umputa cu material sintetic (poliester). Din fabrica, singura izolatie pana la aripa exterioara este o mocheta cu "gaurele" fixata peste golul din tabla.
Perna elimina si zgomotul de afara,iar boxele spate se aud excelent.
Comment
Comment