If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Azi cu ajutorul unui prieten , mi-am facut si eu izolatie la usi . Materialele le am de la el , deci pe mine practic nu m-a costat nimik. Dar bineanteles ii raman dator.
Din criza de timp mai am de facut si usa dreapta spate , si gata . Diferenta este enorma,si se vede imediat, deci se merita sa-ti faci asa ceva la masina.
cu nimic nu am lipit izolatia ... am folosit spuma poliuretanica foi uscate la sul de 25 m de grosime 3 mm in 5 straturi si pe fata de usa fonomin de 1,5 cm grosime
am dat zilele trecute izolatia jos ca sa scot geamurile si m-am uitat atent dupa urme de condens ( sau rugina ). Totul parea ok si cel mai important a fost faptul ca am putut sa pun inapoi aceeasi izolatie...
La ce va ganditi baieti ? Ce va framanta ? Ca poate aparea condens ? Si daca da, cam de unde ar putea aparea , in cazul cand voi ati montat o bariera termica intre interior si exterior . Inainte , da era posibil sa apara condensul, ca se degaja multa caldura sau frig dupa caz, iarna/vara, prin usi .
Chestia e sa nu intrea apa pe la chederul geamului de pe usa , si daca cumva intra sa se scurga afara , nu sa balteasca acolo.
salut, este cineva care si-a izolat usile mai demult timp?
Din cate stiu eu pe forum primul care a avut izolatie de acest gen a fost skandal. Am fost cu el in Bricostore sa luam ceva ( nu mai stiu ce) si pana la urma am cumparat izolatie si am pus-o! La o saptamana am facut si eu. Eu o am de pe 06.03.2009 ;)
Cum se numeste materialul folosit de tine si cam cat costa pentru usile fata? Multumesc anticipat.
pt usile fata ai nevoie de 1,5 metri adica 35 roni. Daca tot cumperi mai pui 10 roni si iei si pentru cele spate. Ai nevoie si de adeziv... prenandez... am vazut ca se gaseste si la 10 lei sticla de 0,5 litri.
pot sa spun si io o chestie? la Cristi_XP am pus acel "burete" si nu l-am lipit deloc, il tin braduletii alcolo.
asta chiar daca la mine am lipit cu banda dublu adeziv in nestire
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
scuze ca ma bag si eu dar daca nu va fi lipit cu nimic , cei care au sunet mai puternic vor auzi zgomote din locul in care materialul va vibra pe tabla/plastic.
recomand lipirea pe o suprafata cat mai mare .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment