Izolatie Termica Si Fonica Pentru Usi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azi cu ajutorul unui prieten , mi-am facut si eu izolatie la usi . Materialele le am de la el , deci pe mine practic nu m-a costat nimik. Dar bineanteles ii raman dator.
    Din criza de timp mai am de facut si usa dreapta spate , si gata . Diferenta este enorma,si se vede imediat, deci se merita sa-ti faci asa ceva la masina.
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

Comment

• @FLORYN...cu ce ai lipit izolatia?
      sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• cu nimic nu am lipit izolatia ... am folosit spuma poliuretanica foi uscate la sul de 25 m de grosime 3 mm in 5 straturi si pe fata de usa fonomin de 1,5 cm grosime
        sigpicMy ride

Comment

• E , hai mah ca am lipit spuma aia cu Power Tape , cat de cat sa o tina pe pozitie acolo .
          Mersi Alexe inca o data , pentru ajutor!!
          , sunt cu ochii pe voi !

Comment

• ea sta singura prin presare ... dupa cum ai observat ... cu cea mai mare placere/oricand
            sigpicMy ride

Comment

• am dat zilele trecute izolatia jos ca sa scot geamurile si m-am uitat atent dupa urme de condens ( sau rugina ). Totul parea ok si cel mai important a fost faptul ca am putut sa pun inapoi aceeasi izolatie...
              sigpic

Comment

• salut, este cineva care si-a izolat usile mai demult timp?
                sigpic
                https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• La ce va ganditi baieti ? Ce va framanta ? Ca poate aparea condens ? Si daca da, cam de unde ar putea aparea , in cazul cand voi ati montat o bariera termica intre interior si exterior . Inainte , da era posibil sa apara condensul, ca se degaja multa caldura sau frig dupa caz, iarna/vara, prin usi .
                  Chestia e sa nu intrea apa pe la chederul geamului de pe usa , si daca cumva intra sa se scurga afara , nu sa balteasca acolo.
                  , sunt cu ochii pe voi !

Comment

• Originally posted by dan.moraru View Post
                    salut, este cineva care si-a izolat usile mai demult timp?
                    Din cate stiu eu pe forum primul care a avut izolatie de acest gen a fost skandal. Am fost cu el in Bricostore sa luam ceva ( nu mai stiu ce) si pana la urma am cumparat izolatie si am pus-o! La o saptamana am facut si eu. Eu o am de pe 06.03.2009 ;)
                    sigpic

Comment

• Cum se numeste materialul folosit de tine si cam cat costa pentru usile fata? Multumesc anticipat.

Comment

• Salut.Material fonotermic se foloseste pt. incalzirea prin pardoseala.Si este la 20leim/p.
                        Numai bine.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

• Originally posted by Leynad View Post
                          Cum se numeste materialul folosit de tine si cam cat costa pentru usile fata? Multumesc anticipat.
                          pt usile fata ai nevoie de 1,5 metri adica 35 roni. Daca tot cumperi mai pui 10 roni si iei si pentru cele spate. Ai nevoie si de adeziv... prenandez... am vazut ca se gaseste si la 10 lei sticla de 0,5 litri.
                          sigpic

Comment

• pot sa spun si io o chestie? la Cristi_XP am pus acel "burete" si nu l-am lipit deloc, il tin braduletii alcolo.
                            asta chiar daca la mine am lipit cu banda dublu adeziv in nestire
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• scuze ca ma bag si eu dar daca nu va fi lipit cu nimic , cei care au sunet mai puternic vor auzi zgomote din locul in care materialul va vibra pe tabla/plastic.
                              recomand lipirea pe o suprafata cat mai mare .

Comment

• corect, la asta nu m-am gandit :P
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google