Izolatie Termica Si Fonica Pentru Usi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• n-ai izolat si peretele de foc din spatele bordului, n-ai izolat nici portbagajul, deacolo mai auzi ce auzi
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• cristi n-am izolat ca nu am avut timp...o sa fac si asta
      low....&.....slow

Comment

• Salutare la toata lumea..
        Felicitar lui Cristi si sinx pentru cea ce a facut..
        Am sa fac si eu ce au facut ei, am cumparat tot dar mai am o nelamurire, sinx a folosit folia de 3 mm grosime dar in filmulet la cristi am vazut ca este mai mare in grosime si nu stiu de care sa pun..cea de 3mm sau de cea care a pus crist dar nu stiu de cat este de 5mm sau de 10 mm..Multumesc astept si eu un raspuns.

Comment

• pai pe usi nu ai cum sa pui decat de 3 mm... ca dupa aia nu cred ca ti se mai potriveste la loc fata de usa... pentru restul masinii ai putea sa folosesti folia de 5 mm... deja cea de 10 mm este mult prea groasa...
          sigpic

Comment

• Multumesc...

Comment

• pe usi am pus eu material 15 mm, mai greu dar merge

Comment

• poze ai facut..

Comment

• am pus si eu un izolir de 8 mm in usi, dar fara aluminiu
                  e ok, nu mai drangane toate clipsurile si magariile alea din usa.
                  si chiar si muzica suna mai bine.
                  eu nu am facut poze.
                  poate o sa fac atunci cand il ajut pe tatal meu sa isi completeze si el loganul cu asa ceva.

Comment

• exista vreo izolatie dinasta...afermarket...care sa fie ca un colant?
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• http://www.toptentrade.ro/download/C...s%20Romana.pdf

cauta aici in catalogul asta. este ceva care te-ar putea ajuta. ma bate gandul sa cumpar si eu acele placi autoadezive insonorizante pentru a lipit pe tabla din exterior a usilor. cred ca merita.
                      codurile 702 si 703 pe ultima pagina. mai sus (in acelasi fisier) gasesti si ceva descriere.

Comment

• nici la mine poze dar va trebui sapt care vine sa fac niste modificari la insonorizare si fac atunci

Comment

• Polita difuzoarelor spate?

Originally posted by LAE View Post
                          in principiu orice este mai bun decat nimic, si acum sa-ti zic care e jmecheria daca te-ai gandit cumva la sunet; portiera este incinta unde vei monta difuzorul si el va canta in functie de atentia acordata pregatirii ei... deci ca sa sune diful bine trebuie adaugata masa tablei in speta materiale cu frecventa de rezonanta joasa cele mai bune fiind pe baza de bitum care are o densitate ce-l recomanda ca lider... toate foliile din comert (scumpe sau ieftine)au in compozitia lor acest material!! bass-ul pe care-l cauta toti cand monteaza un dif nou depinde de portiera care il va face sa sune corect deci tabla ext si cea int trebuie acoperite cu ceva sa devina ce trebuie!!! eu am folosit STP M1 doua pachete si sunt foarte multumit(multe kg pachetul)
                          Pentru un sunet mai bun ar fi utila sau nu placarea cu material insonorizant a politei difuzoarelor spate? Daca da, pe care dintre fete? A incercat cineva? Impresii inainte/dupa modificare?

Pentru un sunet mai bun ar fi utila sau nu placarea cu material insonorizant a politei difuzoarelor spate? Daca da, pe care dintre fete? A incercat cineva? Impresii inainte/dupa modificare?
                          Last edited by sandy461229; 19 August 2009, 10:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am pus eu aluband deasupra, un strat de inzonorizant dala gumat si fonomin, scapi de vibratiile produse de difuzoare si de vibratiile care ar aparea daca ai avea un woofer decent in portbagaj

Comment

• Cu ce ai lipit izolatia sa steie si cat ai dat pe ea si cat material ai cumparat ma refer la m2?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google