Izolatie Termica Si Fonica Pentru Usi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moment tip prenandez am folosit. pret nu stiu ca l`am primit moca.
    am dat 40 ron pe sulul care am facut 2 usi , capota motor si portbagaj .
    si mai am maine 2 usi....din care folosesc materialul unui coleg

PS. tare faza ai cu "Steie"

Comment

• Acela era un regionalism din ardeal!!

Comment

• Bravos Cata!O iesit marfa...am facut si eu treaba asta duminica pe ploaia aia...nu am gasit exact acel burete,se terminase,cred ca il cumparasera forumisti de-ai nostri pe tot asa ca am luat ceva asemanator...nu e gri e alb...la acelasi pret si zic eu la fel de bun...Las pozele sa vorbeasca...mai am usile din spate pe care le-am lasat pe altadata ca si asa nu sunt f importante...inelele alea mdf sunt cea mai tare chestie!Au meritat 60 de lei!
        P.S.-multumiri lui Sinx pentru tutorial...mi-a fost de folos ca de obicei!
        Attached Files
        Last edited by Dragman; 8 September 2009, 22:07.
        sigpic

Comment

• e ok , am si testat.... dar in mare parte va zic maine cand termin si cu restu de 2 usi.

Comment

• de unde ma nene din bricostore il luati?? ce raion ??
            sigpic
            The MVP

Comment

• raionu de dulciuri
              De la "izolatii"
              da il ntrebi pe un angajat pe acolo , si iti arata poteca spre fericire ))

Comment

• Eu am fost la ala de langa cora pantelimon...e raionul cu lipiciuri,silicoane,masticuri...si te uiti pe acolo pe sus si vezi rolele.eu nu am gasit exact dinala cu burete gri inchis...dar e pe aproape.
                sigpic

Comment

• ok simpaticilor o sa caut , ca nu-mi trebuie mult doar pentru portbagaj, ca usile le am de mult facute.
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• Da de ce nu pui tu aluband la portbagaj?ca stiu ca ai mocheta...dai mocheta jos , pui aluband si pe urma pui mocheta la loc ...eu zic ca e mai eficient asa.
                    P.S.-daca vrei ne combinam la o rola de aluband ca si mie imi mai trebuie putin...
                    sigpic

Comment

• am fost si eu azi sa imi iau izolatie miam luat o rola de aluband 30 lei din mr bricolage dar folie din aceea pentru izolatie cu burete nu am gasit pe nicaieri am fost in bricostore practiker si nimic .

Comment

• Maine ma apuc si eu de treaba dar am o intrebare fetele de usi sunt lipite de usa cu silicon ?

Comment

• din ce am observat eu sunt izolate cu mastic

eu cand le-am pus la loc am dat un cordon de silicon de montaj pe marginea fetei de usa, tijele sunt bagate in furtune de perfuzie, pe toata tabla usii aluband pe exterior cat si pe interior, fata de usa are in interior pasla insonorizanta de 1 respectiv 2 cm lipit cu prenandez nu am m-am obosit sa mai caut buretele ala de tot va puneti toti, oricum greierasii au disparut, sunetele ameliorate, muzica mai buna pe boxele stoc
                          Logan by Renault Pure Blood
                          Nothing beats Low Cost

Comment

• E f buna si pasla...ca sa se merite interventia e bine sa aveti boxe puternice sau macar amplificate...cu boxe stock sau puse pe casetofon fara amplificator nu se simte mare treaba...doar ca dispar zdranganiturile si alte sunete de tabla chioara...dar avand in vedere ca o investitie cere alta,ma mananca sa imi iau amplificator pt boxele fata...alti bani,alta distractie!
                            sigpic

Comment

• Tot nu m-am lamurit daca au sa nu silicon fetele de usi sunt lipite din fabrica cu ceva silicon ,adeziv??

Comment

• Este silicon...unul negru si lipicios...dar e doar un cordon in partea de jos si putin pe laterale...eu nu am mai dat cu altul,l-am lasat tot pe ala...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google