am si io o intrebare. difera placutele de frana de la modelele pe benzina fata de cele diesel, sau is aceleasi?
Schimbare placute frana Logan
Collapse
X
-
Salut.
Azi am schimbat si eu placutele(acasa )
Dar nu prea mai am frana ca inainte,se vor mai lasa putin in timp.
Am facut un pic de aerisire(dar nu corect)am facut doar pe fata.
Si-a mai revenit putin.
Acum voi vedea in timp.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by Augustin-Yng View PostSalut.
Azi am schimbat si eu placutele(acasa )
Dar nu prea mai am frana ca inainte,se vor mai lasa putin in timp.
Am facut un pic de aerisire(dar nu corect)am facut doar pe fata.
Si-a mai revenit putin.
Acum voi vedea in timp.
Numai bine.
Cand schimbi placutele nu se face aerisire, iar despre faptul ca nu prea tine frana , este normal pana isi fac "oglinda" pana se formeaza dupa disc, lucru rapid de altfel, ie vorba de cativa kilometri.Se intampla si la alte marci nu doar la Logan.Asa ca stai linistit.Aerisirea se face daca schimbi un furtun, daca accidental ai scos pistonasul si a curs lichid, daca schimbi lichidul de frana in nici un caz dupa inlocuire placute.Orice mecanic iti v-a confirma cele spuse.La mine cand le-am schimbat si si-au facut "oglinda" din contra , am avut frane mai eficiente , cursa la pedala mai scurta.Daca ai placute bune si frana de mana reglata corespunzator ai frane, daca ai placute uzate si frana de mana tinde sa ajunga in plafon ie normal sa ajungi cu pedala de frana aproape de podea.Last edited by catalin33; 3 August 2010, 18:59.
Comment
-
Originally posted by Bogdan20cj View Postimi poate spune cineva de ce o roata prinde frana mai bine si cealalata mai tarziu .. aiu vazut si la ITP dar nu au comnetat prea mult ..
Comment
-
Originally posted by Fane-CL View PostE posibil sa fie gripate tijele de ghidaj, acele bolturi pe care culiseaza etrierul, la una din roti.Last edited by catalin33; 3 August 2010, 19:08.
Comment
-
-
Comment
-
Originally posted by Fane-CL View PostBogdan20cj a intrebat ceva.. eu i-am raspuns...
Comment
-
Originally posted by catalin33 View PostCand schimbi placutele nu se face aerisire, iar despre faptul ca nu prea tine frana , este normal pana isi fac "oglinda" pana se formeaza dupa disc, lucru rapid de altfel, ie vorba de cativa kilometri.Se intampla si la alte marci nu doar la Logan.Asa ca stai linistit.Aerisirea se face daca schimbi un furtun, daca accidental ai scos pistonasul si a curs lichid, daca schimbi lichidul de frana in nici un caz dupa inlocuire placute.Orice mecanic iti v-a confirma cele spuse.La mine cand le-am schimbat si si-au facut "oglinda" din contra , am avut frane mai eficiente , cursa la pedala mai scurta.Daca ai placute bune si frana de mana reglata corespunzator ai frane, daca ai placute uzate si frana de mana tinde sa ajunga in plafon ie normal sa ajungi cu pedala de frana aproape de podea.
Da,am rezolvat.
Ai dreptate in ce ai spus mai sus.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
La ce ajuta curatarea franelor? Mai exact ce se curata?
Am primit de la cineva un spray pentru curtare frane si la urmatorul schimb de placute vreau sa il folosesc, sa vad ce poate.Attached Files
Comment
Comment