If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Pt impingerea pistonasului cea mai potrivita e o tzava de juma de tzol (3 cm diametru) pt ca puteti face parghie buna."
Mai bun pentru impins pistonul e lemnul, o coada de ciocan, ceva....
Buna ziua ,
sunt nou nou pe forum si am loganul din 2006 fara probleme pana in 2011 Am 91000km si ar trebui schimbate placutele de frana Ce placute frana imi recomandati(marca ma intereseaza)? Va multumesc
Ferodo Premier FDB 1781 - cam 150 lei pentru niste placute excelente. Mai gasesti Ferodo Premier mai ieftine dar alt cod care sunt de Clio/Kangoo/etc si au compozitie mai dura - iti uzeaza mai repede discurile de frana. Le gasesti cam la 100 lei pe alea de Reno.
In primul rind imi cer scuze pentru ca postez in sectiune How to ... cu o problema tehnica.
Acum doua zile in urma mi-am schimbat si eu placutele de frina (multumiri pentru tutoriale), inlocuind placutele originale care m-au tinut 42k km cu niste placute TRW (recomandate de cei de la magazinul de piese auto).
Toata operatiunea a decurs fara nici un fel de probleme ... A doua zi, am "deviat" vreo 20km in drumul spre servici, iesind un pic din oras, pentru a "pasui" placutele pe disc. Am frinat normal, de la diverse viteze, totul s-a comportat f. bine: masina se oprea din ce in ce mai bine, nici un zgomot ... dupa vreo 5-6 frinari consecutive pot spune ca masina se oprea la fel ca inainte.
Problema a aparut dupa ... la viteza mica, cind nu frinez, doar merg incet, se aude un zgomot (scirtiala) ingrozitor. Daca calc f. putin frina, zgomotul inceteaza. Daca viteza creste zgomotul se diminueaza. In schimb la viteza mica se uita lumea la mine ca la urs
Treaba asta s-a repetat ieri de mai multe ori: la plecare totul e normal, dar dupa citeva frinari (se incalzesc discurile si placutele oare?) incepe "simfonia".
In situatia de fata, nu stiu ce as putea face ... Sa dau jos iar roata sa vad daca nu s-a intimplat ceva pe acolo? Sa schimb placutele cu altceva mai bun (Ferodo Premier)? Dar, dpmdv placute sunt f. bune pentru ca nu apare zgomotul la frinare. Am mai citit pe un alt forum (opel), ca aceasta scirtiiala poate aparea din cauza acelor tablite care tin placutele in locas (pe care eu mentionez ca nu le-am schimbat).
Va multumesc anticipat pentru sfaturile si ideile pe care le astept de la voi.
nu placuta scartie ci cele doua tablite din capatul placutelor (vezi pozele din primul post mai precis poza 4) eu le-am curatat cu solutie de parbriz ca nu aveam altceva la indemana. Practic scoti placutele si cuteti tablitele de inox.
Multumesc pentru idee. Am sa incerc sa le curat, pentru ca am fost azi la mai multe magazine de piese auto ca sa le cumpar, dar nu le-am gasit separat (numai intr-un kit de reparatie etrier la 150 ron!!!).
Ca un update ... in drum spre magazine, am "incins" oleaca discurile de frina si, ca urmare. iar s-a apucat de scirtiit (cu ajutorul unui coleg, am diagnosticat ca scirtiie numai roata stinga ). Ce ma mira pe mine ... daca acele tablite ating discul, de ce nu scirtiie tot timpul? Sau scirtiie (ating discul) numai dupa acesta se incalzeste si se dilata?
Revin cu un update pentru ca momentan sunt intr-o mare dilema ... cind am ajuns acasa, m-am apucat sa demontez iarasi roata stinga (cea cu scirtiiala):
1. prima constatare a fost ca pe roata cu problema (stinga) nu puteam sa tin mina de fierbinte ce era!!! Hopa am zis, s-a blocat pistonul de la etrier;
2. am curatat din nou totul - am cumparat un spray de curatat frina, am frecat cu peria de sirma, am degresat pistonul, curatat garniturile, gresat la loc cu lichid de frina;
3. am demontat si curatat tablitele care tin placutele de frina;
4. am luat placutele de frina la pila, i-am rotunjit toate marginile si le-am montat la loc.
Dupa aceste operatiuni i-am tras un drive-test ... din pacate f.f.f. ascurt ... citiva kilometri doar, pentru ca scirtiiala a aparut din nou
Exasperat fiind, am tras dreapta si mi-am facut programare la service ...
Dupa vreo ora am iesit cu sotia si niste prieteni in oras ... mers normal, frinari normale ... zgomot zero! M-am intors din oras, in aceeasi formatie, tot mers normal, tot frinari normale ... nimic ... deja incepusem sa ma enervez!!! Asa ca am lungit oleaca (mai mult) drumul spre casa si m-am apucat de frinat ... lucru total neplacut pentru partenerii mei de drum (pentru ca tocmai mincasem). Pot sa va spun un singur lucru ... scirtiiala a disparut complet!!!
Am lasat prietenii acasa si am mai continuat cu test-drive-ul, pina cind sotia a zis ca se duce pe jos acasa ... nizi un zgomot, totul e perfect!
In aceste conditii ce ma sfatuiti sa fac? Ma mai duc miine la service sau sa mai astept citeva zile?
Last edited by vali_munt; 1 April 2011, 21:48.
Reason: Automerged Doublepost
sal in legatura cu placutele de frana mai mergeai 2 - 3 mii de km dar cele ce sunt aratate in poze nu sunt de origine aveti grija la piese ce cumparati
eu acum nu prea stiu ce sa mai cred , unii zic ca sa nu-mi iau ferodo premier ca nu-s bune ca nu prea tine frana altii ca cica is cele mai bune si etc etc voi ce ziceti sa-mi iau sau nu ferodo premier ?
am si eu o intrebare
pai si atunci de ce sunt pe piata placute frana cu abs si fara abs?
cand am fost sa cumpar m-a intrebat delarul de la dacia cum ce fel de placute vreau ...cu sau fara abs
cele cu abs erau mai scumpe....
si atunci cum de nu este nici o diferenta?
va rog sa ma lamuriti...
si inca ceva....
la cat timp sau la cati km trebuiesc schimbate placutele de frana ?
Last edited by fabrizio99; 3 June 2011, 23:46.
Reason: Automerged Doublepost
Deci nu sunt diferente, daca au dimensiunea corecta merg si pe masini cu abs si pe masini fara abs. Probabil pe programul de piese ii dadea ca Loganurile fara ABS au discuri de 238mm iar cele cu ABS de 259mm, de acolo si diferenta de pret la placute, in realitate sunt destule fara ABS care tot de 259mm au discurile de frana si sunt fix aceleasi placute.
Exasperat fiind, am tras dreapta si mi-am facut programare la service ...
Dupa vreo ora am iesit cu sotia si niste prieteni in oras ... mers normal, frinari normale ... zgomot zero! M-am intors din oras, in aceeasi formatie, tot mers normal, tot frinari normale ... nimic ... deja incepusem sa ma enervez!!! Asa ca am lungit oleaca (mai mult) drumul spre casa si m-am apucat de frinat ... lucru total neplacut pentru partenerii mei de drum (pentru ca tocmai mincasem). Pot sa va spun un singur lucru ... scirtiiala a disparut complet!!!
Am lasat prietenii acasa si am mai continuat cu test-drive-ul, pina cind sotia a zis ca se duce pe jos acasa ... nizi un zgomot, totul e perfect!
In aceste conditii ce ma sfatuiti sa fac? Ma mai duc miine la service sau sa mai astept citeva zile?
salut
am inteles ca iti aparea problema asta cu scartaitul
care era problema? eu intampin problema asta de ceva timp si nu stiu ce are. tot dupa cateva frane (mers normal fara bruscari sau frane prostesti) imi apare scartiturile.
am observat ca daca ploua nu apare deloc. si la fel nu scartie cand franez ci apare dupa cateva frane si cand plec la viteza mica iar daca apas frana un pic dispare scartaitul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment