Schimbare placute frana Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by tudorel92 View Post
    salut baieti...cum pot masura grosimea discurilor tinand cont ca ale mele au facut o buza si nu pot pune direct sublerul pe ele?
    Ai incercat cu sublerul si nu ai reusit?

Comment

ca sa nu patiti ca mine
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Nu stiu originea acelor culisante cu probleme, dar am schimbat zeci de placute ale caror etriere dispuneau de astfel "boltzuri" si nu am intampinat probleme. Si nici nu se punea problema sa stai, sa le degresezi si sa le pui pasta de blocare.

Cel rupt se vede clar ca a fost strans excesiv. Pana la tine, n-am mai vazut cum arata unul rupt. Nici stramb. Cuplul de strangere e ~ 25 Nm, daca nu ma insel. Si strangerea se face constant, nu prin socuri.

Initiativa e buna. Bravo!

Comment

Salut.Cristi.
          Si eu am patit ceva asemanator.
          La vulcanizare mi-au stricat filetul in tambur.Am facut rost de putin loctite [tot pentru etansat filete]nu stiu exact ce numar banuiec ca tot 243.
          Am dat pe surub si sta acum prins foarte ok prezonul/surubul in tambur.
          Numai bine.
          ps:multumim pentru informatiile oferite
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

MyKe: s-a strambat pentru ca era destrans, am circulat 1 an pana am pus din nou cheia pe acele culise. toata forta a ramas pe unul singur care sunt convins ca a preluat socuri enorme. la strangerea lui asteptam sa simt ca opune rezistenta la strangere, dar n-a fost asa, pur si simplu se infileta putin mai greu decat normal pana am simtit ca s-a rupt.
            cele noi am simtit imediat cand au ajuns la punctul in care simti ca se strang, ca au ajuns la capat. cele de pe partea stanga la fel, am simtit cand am ajuns la punctul de strangere.
            am mami strans si rupt suruburi la viata mea si de, de obicei pentru ca am strans ciobaneste, dar nu si de data asta

asa, originea culisantelor... sunt etrierii de pe Logan Van si de origine. le-am achizitionat noi noute
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

OK, atunci, asta e, bine ca ai depistat la timp problema. Cineva acolo sus te iubeste!
              Multi kilometri fara probleme!

Comment

Dupa vizionarea filmului postat de cristi am procedat azi la schimbarea placutelor(era si timpul cred dupa 85k si 7 ani) care erau ferodo 184 din ce am mai reusit sa disting pe ele, iar ca o observatie pot spune ca acea pasta albastra a ramas pe cele patru suruburi la desfacere de aceea le.am montat la loc. multumesc pt ajutor

Comment

Am schimbat si eu azi placutele, am folosit metoda cu un singur surub dat jos, am schimbat suruburile pentru ca am luat placute Bosch si am avut in cutie 4 suruburi si doi senzori. Pret total 70 ron, durata 45 min., multumesc pentru tutorial.

Comment

Salut, urmeaza sa schimb placutele de frana zilele astea.Nu am nevoie de cine stie ce placute asa ca am cautat ceva undeva la max 100lei.Am gasit o oferta la niste placute bosch de la 70lei la 50lei. La ce ma pot astepta de la ele in sensul rau al cuvantului dupa ce le montez?Mi se par suspect de ieftine si totusi sunt bosch...

Comment

Nu pune bosch. Ceva de buget si foarte ok Ferodo SL FSL1781

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google