Cum Iti Schimbi Bara Fata Cu Una De MCV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Iti Schimbi Bara Fata Cu Una De MCV

continuarea acestui film o las la latitudinea imaginatiei voastre

se poate viziona si aici, tot pe youtube

'gamias picioarele in ele drepturi de autor

Your video, Tutorial schimbare bara MCV, may have audio content from Enjoy The Silence by Locust & Failure that is owned or licensed by UMG.

As a result, your video is blocked everywhere except in these locations:
    Australia, Brazil, Canada, France, Germany, India, Ireland, Israel, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, South Korea, Spain, United Kingdom, United States

NOT FOR LONG BASTARDS!!!

http://www.220.ro/geWvO2REun/Tutorial-Bara-MCV
    acum merge sigur
    Last edited by crististreulea; 20 March 2009, 17:08. Reason: Automerged Doublepost
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Holly crap, )) trebuia sa pui la final "Nu incercati asa ceva acasa!!"))))
    sigpic

Comment

da...deci asta numa la how to... nu-si avea locul. asta poate face oricine, si cred ca sunt multi care au facut asa ceva. dar mai e si varianta sa intri cu ea intr-o bordura 'fara sa vrei'
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

...candidezi la Oscar cu filmul asta
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

..n-ati avut de lucru!Prima data cand am vazut ranga ma gandeam ca rupeti ceva pe acolo si o faceti sa semene cu una de MCV ))
          Cumpar volan de Duster

Comment

Eu il rog pe Cristi un lucru: atunci cand posteaza un filmulet sa scrie si "lautarii" & titlul piesei...Sunt inspirate melodiile si mi le doresc in calculici (mi s-a intamplat sa nu recunosc unele piese)
            Multam anticipat!

Si inca ceva...Cristi, am o ranga tzapana, nu vrei sa incerci cu ea, in loc de betigasul ala?
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

SI io care credeam ca sunt singurul mai sui de pe acii in ultima vreme ni se confirma ca boala mea se cam ia , sau io am luato de la voi , orcum problema trebuie dezbatuta serios si luate masuri drastice de pedepsire a vinovatului folosind diferite licori daunatoare sanatati
              baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Dar ce te-a apucat frate?

Comment

Tare faza dar trebuia sa ai casco ca sa fie gratis.
                  sigpic #

Comment

nu @adimrv, te duci si o schimbi pe RCA................

Comment

bun. si bara de mcv-eu? cu cealalta ce a facut omul din film? ai idee?
                      sigpic

Comment

A montat-o in locul celei originale.
                        Ideea era cum sa strici bara initiala fara a busi altceva pe la masina pentru a putea sa o schimbi cu una de MCV (acum facelift) pe CASCO adica cu costuri mici.
                        Domnul streulea a facut mai multe chestii dintr-o singura manevra: tuning gratuit(sau aproape gratuit), frauda cu asigurarile si un tutorial la cele doua .
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

bogdan_1984: a ramas la service
                          Cristi_LCD: dupa cum spuneam, trebuie doar sa ai putina imaginatie si raspunsurile vor iesi la iveala
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

nu stiu cat de gratis se poate schimba , fie si cu casco ,
                            ca mie mi-au cerut o diferenta de bani undeva in jur de 4 milioane ,
                            si am renuntat .

Comment

Daca la casco ai fransiza...da iti cere bani.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google