Cum Iti Schimbi Bara Fata Cu Una De MCV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e fara fransiza .
    mi-au cerut diferenta de bani intre bara de berlina si cea de mcv .

Comment

Streulea, ia zi tu de la cine ai ideea cu cutterul? HA?
      No, apoi blana
      Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
      ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Originally posted by florynelu View Post
        e fara fransiza .
        mi-au cerut diferenta de bani intre bara de berlina si cea de mcv .
        Inseamna ca bara de MCV costa mai mult decat bara normala.Daca gaseai tu la acelasi pret nu aveau ce sa comenteze.
        sigpic

Comment

Si eu mi-am schimbat pe casco bara si cei de la asirom chiar s-au bucurat (sa zic asa) ca mi-am pus de mcv pentru ca era mai ieftina fata de bara de berlina cu vreo 70 ron atunci...
          sigpic
          ...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...

Comment

nu stiu cum ii gasiti voi pe astia , dar v-as ruga sa-mi ziceti si mie un service , poate am si eu noroc sa mi-o schimb .

Comment

lau_swat: un meserias care a avut si el o problema cu bara stock
              Zsolt: mie nu mi-au zis ca e mai ieftina bara MCV, dar nu s-au suparat deloc sa-mi schimbe.
              intradevar, am platit 110lei pentru deflectoarele de aer si grila deoarece nu se potriveau de la vechea bara.
              mai trebuie sa cumperi si bara cromata de deasupra emblemei, nu se potriveste cea veche.
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

daca aveti nevoie de cineva cu "greutate" va stau la dispozitie 140kg
                nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

Eu puteam sa o schimb cu una de mcv(am schimbat-o pe casco cu una la fel ca era putin zgariata ) dar nu vad ce farmec ar avea pe masina!

Comment

Pai ii schimba look-ul.Altceva nu are ce sa-i faca..aa e priza aia de aer mai mare...
                    Cumpar volan de Duster

Comment

Originally posted by soboBN View Post
                      Pai ii schimba look-ul.Altceva nu are ce sa-i faca..aa e priza aia de aer mai mare...
                      Sper sa nu se supere nimeni pe mine acest moft este ca si moda a facut cineva experienta si arata bine hoi si noi !

Comment

Pai noi ne-am pus pt ca... putem ?...
                        No, apoi blana
                        Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                        ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Care stie care este codu de la deflectoare,ca le caut de 3 luni si nimeni nu stie nimic.Referitor la suportii proiectoare, sa nu faceti ca mine si sa cautati in tot orasu suporti ca NU SUNT se taie cele de la bara normala si intra perfect

Comment

Ai ma cristi.. zici ca esti jiji becali cu ranga la maibach) Oricum tare tutorialul de vad astia de la Casco.. te dau in judecata
                            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                            Enter the Matrix

Comment

dar nu sunt eu in film mhey! nu stiu cine e penca e blurat omul cu lucratura. si eu am gasit tutorialul ala pe youtube, dar l-au sters baietii. nu inainte sa-l copiez si eu, evident.
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

aaa pai asa zi nu stiam... a cui ii loganul acela... care si-a schimbat bara atunci cand am fost la paltinis.. nu stiam..
                                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google