Ce ai lipit pe plafon langa clema care tine parasolarul?
Tutorial demontare interior Logan
Collapse
X
-
Felicitarile mele ! Esti un om deosebit . Ce am vazut acum am sa pun si eu in aplicare mai spre vara. Astept si tutorialul despre usi si apoi cand o sa ajungi in situatia in care sunt eu cu bordul o sa postezi sigur si felul in care rezolvam zdranganitul de plasitc si greierasii .
inca odata felicitari ..
Daca treci prin Iasi oricand iti fac cinste cu o masa ...1.2 TSI
Comment
-
Felicitari!Esti un om deosebit,faci niste tutoriale excelente.Mult succes in continuarea ideilor tale.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
daca tot sunt un om asa deosebit, nu donati si ceva bani?
multam de urari la toti. tutorialul e pentru voi si sper sa va ajute.
orwo: te ajut la defrisatul si remontatul interiorului. dar asezarea izolatiei in interior... no wayDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by MyKe View PostSi surub de 17 nu cred ca mai aveau la montajul centurii, de-aia ti-au pus de 16.
Uite mai jos niste poze. Acolo e vorba de un surub M (metric) 10. Nu am demontat surubul de jos, desi mi se pare (asa cum a zis si Cristi...) al naibii de ciudat. Nu prea e folosit un surub M9 (acela care are capul de 16 mm, in cazul in care nu e doar capul la alta cota). Cele mai uzitate sunt M6 (cheie de 10 mm), M8 (cheie de 13 mm), M10 (cheie de 17 mm)
P.S pozele sunt facute cu un telefon, dar se pot vedea gradatiile subleruluiLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Cristi uite o idee de afacere . Acum cand toata lumea te cunoaste poti sa pui sub parola si logon toate tutorialele de pe net si sa ceri cate 1 euro pentru fiedcare in parte de la fiecare utilizator de informatie .... oricum eu unu as da bani ca sa vad ceva de calitate facut si util pedeasupra. AM vorbit serios daca treci prin Iasi 0740622899 ma suni si te scot la o masa intre prieteni asa ....1.2 TSI
Comment
-
multam de oferta irinel. dar mai greu sa ajung in partea moldovei, putin cam departe .
cit despre a cere bani pentru tutorial, in nici un caz! nu ma lasa constiinta si pot sa zic ca am facut-o din placere. cind am zis "daca tot sunt un om asa deosebit, nu donati si ceva bani?" era doar o glumaLast edited by crististreulea; 21 March 2009, 11:18.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment