Tutorial demontare interior Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salutare cristi !
    esti tare frate ,te pricepi ,ai rabdare si nu in ultimul rand esti meserias ,daca te-ar vedea astia de la dacia te-ar pune inginer acolo tu sti ca ai din partea mea tot respectul,acum astept nerabdator daca sa meritat efortul si se intrevede o imbunatatire in interiorul masini .

Comment

Bravo Cristi, esti o sursa de inspiratie pentru noi, restul loganistilor!
      Multumesc pentru tutorial, o sa imi fie foarte folositor cand imi voi izola masina. Doar sa vina naiba mai repede vremea calda! ;)
      sigpic
      ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Si eu sunt pasionat de a modifica lucrurile in mai bine si meriti tot respectul pentru munca ta. BRAVO ! JOS PALARIA

Comment

esti de admirat ,avand in vedere ca ai demontat sproape tot interiorul doar ca sa faci acest tutorial ...nu stiu care ar mai fi facut asa ceva... Am gasit in tutorialut tau cateva raspunsuri la framantarile mele asa ca pot sa iti multumesc ! Sanatate ,poate o sa te adaug in lista de mess sa mai vorbim sper sa nu te deranjez ,astept raspuns!
          sigpic
          http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
          http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

cristi baga un tutorial si cu demontare bordului
            low....&.....slow

Comment

felicitari si din partea mea... dar astept sa ne zici si care este diferenta pentru ca am observat ca inca nu ne-ai spus.. sau nu ti-ai montat fetele de-ocamdata...tot respectul !

Comment

Foarte util pentru noi tutorialul. Esti de milioane Cristi
                sigpic

Comment

alexutzu: pentru bord imi trebuia un torx de 60, cred. cel mai mare torx pe care-l am e de 40. era dat jos bordul de mult daca aveam acel torx
                  Kobra88: nu, inca nu mi-a ajuns folia. pe luni-marti e la mine. deci pe duminica viitoare ar trebui sa avem 2 tutoriale noi, unul cu izolarea usilor si unul cu parerea mea daca merita efortul
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Babe, daca nu ai dat si bordul jos... nu se pune , chiar merita, trebuia sa-mi zici ca iti dadeam eu torxul pt dat volanul jos. Partea nasoala e ca dupa aia trebuia sa mergi sa-ti stearga erorile de airbag, dupa 2 ani si ceva de la operatie le-am sters in sfarsit si acuma o sa sara in caz de impact
                    No, apoi blana
                    Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                    ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
                      inca nu mi-a ajuns folia. pe luni-marti e la mine.
                      poate cel ce ti-a trimis-o face glume proaste... poate doar te-a pacalit ca a pus-o la postaP
                      Last edited by crististreulea; 30 March 2009, 11:03.
                      sigpic

Comment

pai atunci ii dau warn, asa de preceni

azi nu era nimic la posta
                        poate maine

update:
                        mi-a ajuns acasa bilet ca am ceva la posta
                        Last edited by crististreulea; 30 March 2009, 19:28. Reason: Automerged Doublepost
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

hai domnu cristi, ce se mai aude cu parerile alea? se merita au ba?
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

de acest film zici? e sus de 2 saptamani

Comment

mda, nu il vazusem imi cer scuze........totusi am si o intrebare....in ceea ce priveste sunetul in ceea ce priveste sistemul audio cum e cu diferenta?
                              sigpic
                              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

am sunetul stock pus de dacia, blaupunkt, inainte incepea sa distorsioneze cand eram la volum 18-19, acum pe la 23-24. asta e singura imbunatatire ce am simtit
                                aa, si ca sa-ti raspund la intrebarea "se merita au ba?", raspunsul meu e INDUBITABIL DA!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google