If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Superb tutorial, c a de obicei. Ma bate si pe mine un gand....
O singura remarca pentru usurarea lucrului: "Capacul" ceasurilor de bord se poate scoate cu totul, fara sa-l desfaci in cele 2 bucati. Iese mai usor si se monteaza mai usor inapoi. Cu prima ocazie o sa filmez si eu acest lucru.
uite ca streulea sia gasit perechea... mai e unu la fel de ``curajos``
deci pana la urma eu trebuie sa ma duc sa sterg eroare la airbaguri? am scus mufele cu motoru oprit dar cu borna pusa...
Felicitari Cristi.eu sunt de meserie electrician-auto si apreciez ce ai facut dar sincer ,eu unul doar pentru atita lucru nu as fi facut nici de ma plateai.Oricum felicitari,a fost instructiv.Bafta in continuare.
Cristi meseriese se stie.Sunt sigur ca s-au strins foarte multe ore de munca la masina aia,enumar citeva operati pe care mi le amintesc fara sa caut prea tare:izolat interior,amortizoare porbagaj,filtru de polen,montat amortizoare s.a.m.d,bravo tie pentru toate astea.Daca am sa ajung in Timisoara am sa te caut sa ma dai si pe mine o tura cu masina ta sa vad daca a meritat efortul.Inca o data nota 20+pentru perseverenta.Vreau sa te intreb:AI SA TE OPRESTI VREODATA?????????
Inseamna ca nu ai bagat-o bine cand ai montat-o. Daca stii cum sa o bagi intra perfect si nu mai ramane niciun spatiu. ;)
Iti recomand sa o mai scoti o data si sa te uiti mai bine cum trebuie sa se bage.
I-a iesit bine bilantul cu suruburile la final doar pt ca cele care trebuiau sa ramana in plus au ramas pe undeva prin bord, sub forma de greierashi...
profesore felicitari pentru lucrare in primul rand.dar ne-ai obisnuit (la episodul antifonare interior) cu un filmulet care sa arate diferentele de sunet inainte si dupa.poate ma apuc si eu de asa ceva ) daca e convingator filmul.
un tutorial despre schimbatul fetelor de usi cu unele de ph2 pe cand? ;)
vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
vand lampa adaptabila la torpedo
male, tai masticul ala, dai fetele vechi jos (vr'o 2 suruburi si cateva cleme) si le pui pe cele noi. Nici macar nu tre sa pui altceva "lipicios", e de-ajuns ce ramane de la cele vechi. Scuzele mele pt off-topic, si daca stie cineva mai bine sa-mi scrie si mie un PM amical, totusi, nici macar n-am masina asa ca am o scuza
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment