If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mersi Cristi de tutorial! Ai ajutat un loganist in Oradea sa scape de scartaitul si toancaitul din partea centrala a bordului. vizionand fimuletul am vazut de unde se strang acele 4 suruburi laterale care sustin bordul. Leam desfacut si mirare pe partea dreapta cel 2 suruburi trebuiau stranse, in special cel de sub parpriz.
Numai Bine Boss!
acum ca am vazut acest tutorial,il mai vazusem,mi-a placut dar nu am comentat,am sa ma apuc si eu sa demontez bordul,problema,prea mult praf pe tubulaturile de aer si presupun ca voi gasi la fel de mult praf si pe sub bord,trebuie sa recunosc ca acest cristireulea Moderator anti nicu_rcn este de nota 10+,asa ca va las ca trebuie sa ma apuc de treaba...dar inainte de a ma apuca de treaba,va pun o intrebare,nu ar fi mai bine sa ma apuc de demontare a bordului in momentul in care am si un filtru de polen,ca munca sa imi fie mai usoara si in motarea filtrului?...respect maxim cristireulea Moderator anti nicu_rcn
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
AGENTUL NYT: da, nu ar fi rau sa ai si filtrul de polen la indemana, decupajul va fi mult mai usor de realizat user2000: nu mai are nici un alfel de clips
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
pai de asta zdrangane pentru ca sta in 8 suruburi daca desfaci o masinuta cu telecomanda
are mai multe oricum bravo pentru tutorial (stiu ca e cam tarziu )
Imi scartaie un pic bordul in zona aeratorului de la parbriz, in gropi sau cand trec peste linii ferate. O sa icnerc sa strang suruburile laterale sus/laterale jos plus cel de dupa casetofon sa incerc sa scap de acest zgomot , a mai patit cineva asa ? Este asta o rezolvare ?
Am o mare problema. Mi-a intrat un soarece in tuburile de ventilatie si l-am taiat cu ventilatorul. Totul merge OK dar miroase groaznic. Imi da cineva un sfat ? Trebuie sa dau jos bordul sau se poate scoate si altfel ?
Am o mare problema. Mi-a intrat un soarece in tuburile de ventilatie si l-am taiat cu ventilatorul. Totul merge OK dar miroase groaznic. Imi da cineva un sfat ? Trebuie sa dau jos bordul sau se poate scoate si altfel ?
un coleg de al meu a patit la fel. pentru rezolvare a dat tot bordul jos sa ajunga la aeroterma sa scoata infractorul.bafta
Ma poate ajuta cineva cu niste poze ale unui bord demontat, ma intereseaza in mod special zona din interiorul bordului, care vine in contact cu buretele de la aeroterma. Am banuiala ca acolo se afla un plastic " intermediar" care provoaca zdronganeli in bord.
si eu sunt intereasat sa vad poze cu bordul dat jos la un PH2. caroserie si spatele bordului. imi pocneste bordul cand apas pe aeratoarele centrale. undeva la clema dreapta de la geam langa aeratorul de parbriz.
cand apas pe airbag mai pocneste si pe zona de deasupra lui. aici am inteles ca este o parte metalica a caroseriei pe care se sprijina bordul. pe care este bine sa se puna burete.
Salut. De cateva saptamani imi scartaie bordul in zona aeratorului de la parbriz, cand trec peste denivelari, gropi sau linii ferate ma dispera...am strans toate suruburile care sustin bordul inclusiv cel din spatele casetofonului si degeaba, am impresia ca se loveste de alt plastic si scartaie...daca dau jos cochilia + ceasurile de bord am acces sub bord sa vad daca e ceva neregula ? astept ceva sugestii ms
Nu vei avea acces mai la nimic. Maxim poti sa ajungi la " tunelul " prin care se transporta aerul spre geamul lateral din stanga. La mine ala vibra pana i-am pus niste mastic. Are forma de U si este f prost lipit de partea superioara a bordului. DACA te hotarasti sa demontezi bordul te rog pozeaza partea interioara a bordului, tunelele de aer, zona de contact cu aeroterma, airbagul pasagerului etc.
Bordul nu o sa il demontez pentru ca e prea complicat si nici nu am timpul necesar. O sa dau ceasurile jos si o sa ma uit pe acolo, poate imi dau seama de unde vine zgomotul. sper sa fie de la tunelul de care spuneai si sa scap de problema asta enervanta :|
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment