If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
OK, schema aia o am si eu. Dar o intrebare am si eu. Cum ajung in spatele tabloului de sigurante? Cum in scot de acolo? Ca ma chinui de ceva timp sa-mi dau seama cum.
Si in plus, cum localizez siguranta respectiva? Ca F03 e usor de zis
Pana la urma mi-am dat seama ca nu e vorba de siguranta. Am gasit-o pana la urma, dar e comuna cu stopul pe frana .
Conectorul R2 este cumva in partea dreapta a masinii, in dreptul stalpului central (sub mocheta)? M-am gandit si la asta, dar era mai usor din tabloul de sigurante .
rectificare: Aha - partea stanga ... si mai usor....
@danielliviu - rabdare si ...tutun
Ma mai gandeam la un butonel ascuns,montat pe plusul releului, pentru a putea fi intrerupta aprinderea avariilor la mersul cu spatele....
cereti releu cu soclu pentru alarma sau releu imobilizare motor sau releu cu soclu
tot ce conteaza e sa fie mai mare de 10A nr de pini nu conteaza [sa fie cel putin egal cu 4 ca alfel nu e releu] orcum veti folosi decit 4 pini , 2 pentru bobina de comanda si 2 pentru circuit
daca i-ai zis la ce vrei sa-l folosesti, sigur stia exact ce-ti trebuie, dar de-a drecu' nu ti-a dat daca are balcoane mari, zi-mi si mie la ce magazin ai fost
vitacom, data aviatoare iau aparatul foto sa imortalizez una alta penca merita
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
@danielliviu - rabdare si ...tutun
Ma mai gandeam la un butonel ascuns,montat pe plusul releului, pentru a putea fi intrerupta aprinderea avariilor la mersul cu spatele....
Tutun sper mai putin...
Oricum, o sa pun si un comutator sa pot intrerupe oricand functia respectiva. Am gasit deja un intrerupator micut, urmeaza sa vad unde-l ascund.
so, am luat un releu de 10A. care unde trebuie legat?
n-am gasit un motiv suficient de intemeiat sa-i fac o poza la fatuca cea generoasa. dar am profitat din plin de situatie
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment