Aprindere Lumini Avarie Cand Dai Cu Spatele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

OK, schema aia o am si eu. Dar o intrebare am si eu. Cum ajung in spatele tabloului de sigurante? Cum in scot de acolo? Ca ma chinui de ceva timp sa-mi dau seama cum.
    Si in plus, cum localizez siguranta respectiva? Ca F03 e usor de zis
    GL-22-TOF

Comment

....cine a zis de sigurante?!?!?!
      ma refeream la un conector anume....R2....
      vezi atasament
      Attached Files
      Last edited by 99MMH; 12 May 2009, 21:41.

Comment

Pana la urma mi-am dat seama ca nu e vorba de siguranta. Am gasit-o pana la urma, dar e comuna cu stopul pe frana .
        Conectorul R2 este cumva in partea dreapta a masinii, in dreptul stalpului central (sub mocheta)? M-am gandit si la asta, dar era mai usor din tabloul de sigurante .

rectificare: Aha - partea stanga ... si mai usor....
        Last edited by danielliviu; 12 May 2009, 21:52.
        GL-22-TOF

Comment

@danielliviu - atentie sporita si .......spor la treaba....

Comment

Mersi, peste vreo 2 zile trec la treaba.
            PS: Eu nu am schema masinii cu toate cablajele pe unde trec
            GL-22-TOF

Comment

interesant
              Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

@danielliviu - rabdare si ...tutun
                Ma mai gandeam la un butonel ascuns,montat pe plusul releului, pentru a putea fi intrerupta aprinderea avariilor la mersul cu spatele....

Comment

cereti releu cu soclu pentru alarma sau releu imobilizare motor sau releu cu soclu
                  tot ce conteaza e sa fie mai mare de 10A nr de pini nu conteaza [sa fie cel putin egal cu 4 ca alfel nu e releu] orcum veti folosi decit 4 pini , 2 pentru bobina de comanda si 2 pentru circuit
                  baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Originally posted by Seba View Post
                    daca i-ai zis la ce vrei sa-l folosesti, sigur stia exact ce-ti trebuie, dar de-a drecu' nu ti-a dat daca are balcoane mari, zi-mi si mie la ce magazin ai fost
                    vitacom, data aviatoare iau aparatul foto sa imortalizez una alta penca merita
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

vad ca vb de pomana....
                      @ mmaxalb - "...tot ce conteaza e sa fie mai mare de 10A..." de ce ?!
                      de ce nu merge si mai mic?!

Comment

pt ca nu se face diferenta intre o tensiune de comanda a uch-ului si iesirea de forta ce alimenteaza becurile
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

.......

Comment

Originally posted by 99MMH View Post
                            @danielliviu - rabdare si ...tutun
                            Ma mai gandeam la un butonel ascuns,montat pe plusul releului, pentru a putea fi intrerupta aprinderea avariilor la mersul cu spatele....
                            Tutun sper mai putin...

Oricum, o sa pun si un comutator sa pot intrerupe oricand functia respectiva. Am gasit deja un intrerupator micut, urmeaza sa vad unde-l ascund.
                            GL-22-TOF

Comment

so, am luat un releu de 10A. care unde trebuie legat?
                              n-am gasit un motiv suficient de intemeiat sa-i fac o poza la fatuca cea generoasa. dar am profitat din plin de situatie
                              Attached Files
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Cristi 2 il legi la bec 5 si 3NO la masa si 4NC la buton de avarii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google