Demontare Bara Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Demontare Bara Fata

Hai ca tutorialul asta a scapat pana acum. Dar azi am avut ocazia sa dau jos bara si de ce sa nu filmez?
    Enjoy.

PS. Comentariile lipsesc ca si-asa se uitau niste vecini la mine ca la urs, da' si daca mai vorbeam singur....

Last edited by valeriuciprian; 5 May 2009, 22:09.
    GL-22-TOF

nu trebuiesc comentarii...de la tine nu avem pretentii ca de la cristi). si daca ziceau vecinii ca vorbesti singur care era problema? ce se baga ei in seama? bravo tie pentru tutorial
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

domnu alin te rog sa specifici ce ai vrut sa zici cu "de la tine nu avem pretentii ca de la cristi" ca sa nu inteleaga omul gresit si sa o ia ca pe o jignire

In alta ordine de idei....felicitari domnu pentru tutorial...daca aveam si eu camera care sa filmeze bine ti-o luam inainte ca si eu am executat operatiunea asta acum vreo 2 luni numai bine si felicitari inca odata
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

cine stie cunoaste, cine nu, sa se abtina de la comentarii. se stie despre care cristi e vorba, iar restul vine de la sine
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Stati linistiti, nu va agitati.
          Nu e camera, e un aparat foto doar. Bara am dat-o jos prima oara anul trecut prin iulie, acum a fost a doua oara. Asa ca nu am mai scapat ocazia.
          GL-22-TOF

Comment

nu ne certam stai linistit, numai ca domnul alin nu a inteles ce am vrut eu sa zic, am zis-o in spirit de gluma, normal ca stiu despre care cristi e vorba :P
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Ce bun ar fi fost tutorialul asta iarna cand am dat bara fata jos .Am desfacut toate suruburile si nu stiam de ce nu vine bara jos
              Apoi am dat de suruburile "secrete"

Comment

La mine a mai fost si suportul de numar prins cu holsuruburi prin bara direct de bena din spatele ei.... La fel, am dat toate suruburile prima data, inclusiv cele ascunse si nu cadea.... dup-aia miam dat seama de ce
                GL-22-TOF

Comment

Foarte util acest tutorial pentru cei care demonteaza prima data bara pentru ca sunt surubui pe care nu prea le gasesti. Dar eu asi avea nevoie de un alt tutorial. Demontarea bara spate, pentru ca vreu sa pun senzor de parcare. Cine poate sa ma ajute ii multumesc anticipat. Sper ca nu am fost off topic.

Comment

Kovy...nu trebuie sa dai bara jos...daca le pui cum am eu...merge sa tragi cu o sarma indoita....prin gauri...fara sa dai nimic jos.
                    Scuze de off topic.
                    Attached Files
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Mersi pentru sfat, dar eu vreau sa montez senzor de parcare pe baza de camp electromagnetic, la care trebuie lipit antena in interiorul bari, deacea ar trebuii sa dau jos bara.

Comment

Doar partea inferioara nu se poate da jos ? :-s

Comment

Ceva poze de la
                          Attached Files

Comment

danielliviu Sper sa nu te superi

Comment

Originally posted by Bassboy View Post
                              Doar partea inferioara nu se poate da jos ? :-s
                              Care parte inferioara? Bara este dintr-o singura bucata de plastic.

@ady62: De ce sa ma supar? Orice completari, explicatii, sunt bine-venite.
                              GL-22-TOF

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google