Demontare Bara Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca dau bara jos...si farurile...dupa ce le montez inapoi am nevoie de o vizita la service pentru reglarea luminii?si cu piulitele care imi raman in plus ce fac?le scot la bursa?sau le tin pentru next time...ca trebuie sa imi demontez si eu bara....macar asa..de curiozitate...ca nu am ce face..dar astept sa se mai incalzeasca un pic..

Comment

Bun tutorial..a venit la fix..chiar aveam nevoie...Stima si multumiri.
      Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
      sigpic

Comment

merci , chiar cautam cum se schimba farurile .
        sigpic

Comment

salut ! stie cineva cum se demonteaza rezervorul de lichid parbriz? in cite suruburi este prins?

Comment

Dai grila aia mica de plastic care acopera bidodasul jos, desfaci surubul ala care se vede(doar cu un surub e prins) si tragi spre dreapta si in sus. Trebuie sa iasa.

Comment

multumesc mult!o sa incerc cind se incalzeste vremea.

Comment

salut .Se poate demonta grila de pe spoiler , sau e dintr-o bucata?In caz ca nu intelegeti la ce ma refer atasez o poza cu ce vreau sa fac(partea inconjurata cu rosu).Am de gand sa colez , ca sa nu mai vopsesc partea inconjurata cu albastru,a mai facut asta cineva,se poate sau o sa iasa aiurea?
                Attached Files
                sigpic

Comment

Bara fata este dintr-o bucata. Toata.
                  Despre colantare, nu stiu ce sa-ti zic. Nu am incercat si nici nu am vazut "live" inca.
                  GL-22-TOF

Comment

am inteles .multumesc mult.Oricum cred ca o sa incerc,ca nu vreau sa o vopsesc sa ma trezesc ca se cojeste dupa o saptamana.
                    sigpic

Comment

acum si varianta filmata
                      Last edited by crististreulea; 28 May 2010, 11:17.
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Frumos, multam de info, vezi ca torxul de 20 a inceput sa se rotunjeasca de cand il tot folosesti.
                        Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google