If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu trebuiesc comentarii...de la tine nu avem pretentii ca de la cristi). si daca ziceau vecinii ca vorbesti singur care era problema? ce se baga ei in seama? bravo tie pentru tutorial
domnu alin te rog sa specifici ce ai vrut sa zici cu "de la tine nu avem pretentii ca de la cristi" ca sa nu inteleaga omul gresit si sa o ia ca pe o jignire
In alta ordine de idei....felicitari domnu pentru tutorial...daca aveam si eu camera care sa filmeze bine ti-o luam inainte ca si eu am executat operatiunea asta acum vreo 2 luni numai bine si felicitari inca odata
Stati linistiti, nu va agitati.
Nu e camera, e un aparat foto doar. Bara am dat-o jos prima oara anul trecut prin iulie, acum a fost a doua oara. Asa ca nu am mai scapat ocazia.
nu ne certam stai linistit, numai ca domnul alin nu a inteles ce am vrut eu sa zic, am zis-o in spirit de gluma, normal ca stiu despre care cristi e vorba :P
Ce bun ar fi fost tutorialul asta iarna cand am dat bara fata jos .Am desfacut toate suruburile si nu stiam de ce nu vine bara jos
Apoi am dat de suruburile "secrete"
La mine a mai fost si suportul de numar prins cu holsuruburi prin bara direct de bena din spatele ei.... La fel, am dat toate suruburile prima data, inclusiv cele ascunse si nu cadea.... dup-aia miam dat seama de ce
Foarte util acest tutorial pentru cei care demonteaza prima data bara pentru ca sunt surubui pe care nu prea le gasesti. Dar eu asi avea nevoie de un alt tutorial. Demontarea bara spate, pentru ca vreu sa pun senzor de parcare. Cine poate sa ma ajute ii multumesc anticipat. Sper ca nu am fost off topic.
Kovy...nu trebuie sa dai bara jos...daca le pui cum am eu...merge sa tragi cu o sarma indoita....prin gauri...fara sa dai nimic jos.
Scuze de off topic.
Mersi pentru sfat, dar eu vreau sa montez senzor de parcare pe baza de camp electromagnetic, la care trebuie lipit antena in interiorul bari, deacea ar trebuii sa dau jos bara.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment