Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la consola am umblat si eu..da..numa k nu am gasit leduri albastre ca sa le inlocuiesc pe cele standard...ma poate ajuta cineva???
    sigpic
    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• unde gasesc leduri pt consola centrala??

la consola am umblat si eu..da..numa k nu am gasit leduri albastre ca sa le inlocuiesc pe cele standard...ma poate ajuta cineva???
      sigpic

Comment

• unde ai gasit ledurile???

Originally posted by Dragman View Post
        Am terminat si eu consola si butoanele...cam asa au iesit...am pus si un led in compartimentul butonului de recirculare aer ca sa lumineze fanta aia.Faza e ca e ledul slab pt ca e ieftin si prost...pe ala l-am avut in casa.Am luat azi niste leduri pirania rosii si voi schimba saracia aia de led.La consola am folosit leduri pirania superflux albastre si rosii( pentru zona cu climatizarea si butonul de Ac)
        la consola am umblat si eu..da..numa k nu am gasit leduri albastre ca sa le inlocuiesc pe cele standard...ma poate ajuta cineva???
        sigpic

Comment

• Du-te pe strada maica domnului ca sunt la magazine de nu mai stii la care sa te duci.

Comment

• am folosit pana acum de la syscom si sunt multumit de ele
            Attached Files
            Logan by Renault Pure Blood
            Nothing beats Low Cost

Comment

• Confirm...bune led-urile de la SYSCOM...si la pret bun.
              sigpic

Comment

• tunning iluminare usi

Electonisti... Un led discret in manerul de la usa interior cand se deschide usa atuncea sa se aprinda si alta tema Vreau sa-mi leg niste leduri superflux sa-mi lumineze interiorul puse sub scaune si la picioare numai cand deschid usa.? unde le leg? cum desfac usa? asteptam poze ,schite ,idei

Comment

• imi poate arata si mie cineva care a pus ledurile la care a adaugat si siguranta cum le-a pus ? a renuntat la acel plastic galben ? le-a lipit direct cu letconul? cand va referiti la ledurile superflux va referiti la cele patrate cu 4 picioruse(2 plus -2 minus) sau exista si leduri "normale" superflux?

Comment

• F simplu...legi la plafoniera si va lucra o data cu ea...eu acu lucrez la niste benzi flexibile cu leduri superflux...am taiat niste fasii din plastic subtie si infig ledurile la distanta egala pe fasii...le leg in serie si le lipesc cu dubluscotch sub borb...si aia e!Pentru luminile de sub bord,ca sa se aprinda cu pozitiile,va sfatuiesc sa le legati la alimentarea lampii din torpedou...dar sa nu luati masa ca mine de la buronul care intrerupe lumina cand inchizi tropedoul
                    Last edited by Dragman; 1 October 2009, 00:07.
                    sigpic

Comment

• Eu am scos beculetul din interiorul plasticului galben l-am gaurit cu o foarfeca ascutita,sula,etc.am impins legul fortat de la interior la eterior, am crestat ff fin plasticul galben ca sa incapa rezistenta in acel plastic galben si am lipt la acele 2 picioruse de metal .sa se tina cont de + si -

Comment

• Si eu m-am folosit de plasticul ala galben...e mai usor sa fixezi ledul.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by 3nergy View Post
                          Electonisti... Un led discret in manerul de la usa interior cand se deschide usa atuncea sa se aprinda si alta tema Vreau sa-mi leg niste leduri superflux sa-mi lumineze interiorul puse sub scaune si la picioare numai cand deschid usa.? unde le leg? cum desfac usa? asteptam poze ,schite ,idei
                          .........
                          Uite aici, aici si niste poze asa sau asa. Spor la treaba.

Montajul cu dioda in serie pe firul care duce la uch de la butonul de usa este OK, merge perfect si nu am avut probleme pana acum.
                          GL-22-TOF

Comment

• Se poate pune un led alb 3.5.v si o rezistenta de 1 kilo?

Comment

• @3nergy- aici iti poti calcula singur ledurile si rezistentele http://led.linear1.org/led.wiz
                              sigpic

Comment

• Nu stiu de ce va chinuiti cu rezistente la ledurile de 3,5v , eu mi-am pus in butoane leduri albastre de 5 mm de 12 v si merg perfect si le am montate de cateva luni bune.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google