la consola am umblat si eu..da..numa k nu am gasit leduri albastre ca sa le inlocuiesc pe cele standard...ma poate ajuta cineva???
Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele
Collapse
X
-
unde ai gasit ledurile???
Originally posted by Dragman View PostAm terminat si eu consola si butoanele...cam asa au iesit...am pus si un led in compartimentul butonului de recirculare aer ca sa lumineze fanta aia.Faza e ca e ledul slab pt ca e ieftin si prost...pe ala l-am avut in casa.Am luat azi niste leduri pirania rosii si voi schimba saracia aia de led.La consola am folosit leduri pirania superflux albastre si rosii( pentru zona cu climatizarea si butonul de Ac)
Comment
-
am folosit pana acum de la syscom si sunt multumit de eleAttached FilesLogan by Renault Pure Blood
Nothing beats Low Cost
Comment
-
tunning iluminare usi
Electonisti... Un led discret in manerul de la usa interior cand se deschide usa atuncea sa se aprinda si alta tema Vreau sa-mi leg niste leduri superflux sa-mi lumineze interiorul puse sub scaune si la picioare numai cand deschid usa.? unde le leg? cum desfac usa? asteptam poze ,schite ,idei
Comment
-
imi poate arata si mie cineva care a pus ledurile la care a adaugat si siguranta cum le-a pus ? a renuntat la acel plastic galben ? le-a lipit direct cu letconul? cand va referiti la ledurile superflux va referiti la cele patrate cu 4 picioruse(2 plus -2 minus) sau exista si leduri "normale" superflux?
Comment
-
F simplu...legi la plafoniera si va lucra o data cu ea...eu acu lucrez la niste benzi flexibile cu leduri superflux...am taiat niste fasii din plastic subtie si infig ledurile la distanta egala pe fasii...le leg in serie si le lipesc cu dubluscotch sub borb...si aia e!Pentru luminile de sub bord,ca sa se aprinda cu pozitiile,va sfatuiesc sa le legati la alimentarea lampii din torpedou...dar sa nu luati masa ca mine de la buronul care intrerupe lumina cand inchizi tropedoulLast edited by Dragman; 1 October 2009, 00:07.sigpic
Comment
-
Eu am scos beculetul din interiorul plasticului galben l-am gaurit cu o foarfeca ascutita,sula,etc.am impins legul fortat de la interior la eterior, am crestat ff fin plasticul galben ca sa incapa rezistenta in acel plastic galben si am lipt la acele 2 picioruse de metal .sa se tina cont de + si -
Comment
-
Originally posted by 3nergy View PostElectonisti... Un led discret in manerul de la usa interior cand se deschide usa atuncea sa se aprinda si alta tema Vreau sa-mi leg niste leduri superflux sa-mi lumineze interiorul puse sub scaune si la picioare numai cand deschid usa.? unde le leg? cum desfac usa? asteptam poze ,schite ,idei
.........
Montajul cu dioda in serie pe firul care duce la uch de la butonul de usa este OK, merge perfect si nu am avut probleme pana acum.
Comment
-
@3nergy- aici iti poti calcula singur ledurile si rezistentele http://led.linear1.org/led.wizsigpic
Comment
Comment