Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Are cineva idee cum se scoate comanda de la climatizare?eu vreau sa o iau sus in casa cu totul ca sa lucrez pe ea sa fac teste...stiu ca e prinsa cu niste suruburi de consola bordului...alea n-ar fi o problema dar are si niste caluri mi se pare care comanda clapetele de recirculare etc...alea ma intereseaza daca se scot greu...Multumesc!
    Daca poate cineva sa dea detalii ar fi super tare!
    sigpic

Comment

Ai aici un video

Sau,unul de la Cristi a.k.a. tutorial man )
      Last edited by valeriuciprian; 19 May 2009, 05:12.
      Cumpar volan de Duster

Comment

Si aici ai o poza unde poti vedea exact aranjarea optima a ledurilor in panoul de climatizare. Dar sa fie leduri cu lumina dispersa, fara focalizare.
        GL-22-TOF

Comment

Multumesc mult,baieti!mi-au fost de mare ajutor pozele.O sa ma apuc si eu de mesterit...
          sigpic

Comment

Se vede diferenta

Daca ai 10 min. libere poti intoarce plasticul galben din buton si gata
            Attached Files

Comment

Da intradevar il poti intoarce dar daca vrei alb curat ,rosu sau albastru trebuie sa pui in loc de becul original un led sau bec colorat
              sigpic
              Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

nu stiu cat de buna esti idee cu intorsul plasticului galben... eu cred ca cele doua difera din punct de vedere al compozitiei ( plasticul negru al butonului si cel galben) si s-ar putea ca cel negru sa se topeasca... recomand schimbarea becurilor originale cu niste leduri de 3mm superflux plus o rezistenta de 650-1000 ohmi pt fiecare... o sa fiti placut surprinsi... eu am schimbat becul chiar si la butonul de avarii si se vede ok. Cat despre cei care se apuca sa lipeasca fire, leduri, rezistente, etc, asigurati-va ca pe langa teroria minima aveti la indemana si sculele necesare... un letcon, un aparat de masura, etc... altfel va intrebati ce au de nu functioneaza?! cu ce e gresit?! etc.
                sigpic

Comment

Am terminat si eu consola si butoanele...cam asa au iesit...am pus si un led in compartimentul butonului de recirculare aer ca sa lumineze fanta aia.Faza e ca e ledul slab pt ca e ieftin si prost...pe ala l-am avut in casa.Am luat azi niste leduri pirania rosii si voi schimba saracia aia de led.La consola am folosit leduri pirania superflux albastre si rosii( pentru zona cu climatizarea si butonul de Ac)
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

Ideea de a intoarce plastic galben din interior se sustine doar in cazul in care se schimba becul cu led,altfel nu isi are rostul.Eu am folosit acel plastic pentru a prinde ledul smd si rezistenta aferenta lui.Oricum daca intorci plasticul si lasi becul culoarea nu va fi alba ci tot un fel de galbui portocaliu.Si eu recomand schimbarea becului cu led.
                    sigpic
                    Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

Originally posted by Dragman View Post
                      Am terminat si eu consola si butoanele...cam asa au iesit...am pus si un led in compartimentul butonului de recirculare aer ca sa lumineze fanta aia.Faza e ca e ledul slab pt ca e ieftin si prost...pe ala l-am avut in casa.Am luat azi niste leduri pirania rosii si voi schimba saracia aia de led.La consola am folosit leduri pirania superflux albastre si rosii( pentru zona cu climatizarea si butonul de Ac)
                      ai pus si rezistente la leduri de la climatizare,sau nu e nevoie?....nu le am cu "electrica"....trebuie lipite cu pistol de lipit.?..daca poti sa-mi dai niste detalii. Respect!
                      sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

Salut!Da,ar fi bine sa pui si rezistente la ele...leaga-le in serie de cate 3 maxim plus o rezistenta care sa completeze pana la aprox 13 volti si ceva...sa folosesti leduri pirania superflux.Spor.
                        sigpic

Comment

Merge si cu leduri smd plcc. Iese ceva mai finut, mai ales daca ledurile sunt lipite pe un cablaj.
                          GL-22-TOF

Comment

Sigur trebuie pusa rezistenta altfel ledul se va arde instant.Ledurile funtioneaza la 3 v si la masina sunt 13,4 volti.De asemenea iti trebuie statie de lipit cu temperatura reglabila ( pentru leduri smd plcc) sau un pistol de lipit in cel mai rau caz ( pentru leduri normale si pirania).
                            sigpic

Comment

da'da, ce sugite dale in pusca lor sunt niste banale leduri
                              ca sa nu va mai complicati cu rezistente luati direct leduri la 12 V
                              baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

@dragman- Faina treaba a iesit! Numai bine!
                                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google