If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele
Are cineva idee cum se scoate comanda de la climatizare?eu vreau sa o iau sus in casa cu totul ca sa lucrez pe ea sa fac teste...stiu ca e prinsa cu niste suruburi de consola bordului...alea n-ar fi o problema dar are si niste caluri mi se pare care comanda clapetele de recirculare etc...alea ma intereseaza daca se scot greu...Multumesc!
Daca poate cineva sa dea detalii ar fi super tare!
nu stiu cat de buna esti idee cu intorsul plasticului galben... eu cred ca cele doua difera din punct de vedere al compozitiei ( plasticul negru al butonului si cel galben) si s-ar putea ca cel negru sa se topeasca... recomand schimbarea becurilor originale cu niste leduri de 3mm superflux plus o rezistenta de 650-1000 ohmi pt fiecare... o sa fiti placut surprinsi... eu am schimbat becul chiar si la butonul de avarii si se vede ok. Cat despre cei care se apuca sa lipeasca fire, leduri, rezistente, etc, asigurati-va ca pe langa teroria minima aveti la indemana si sculele necesare... un letcon, un aparat de masura, etc... altfel va intrebati ce au de nu functioneaza?! cu ce e gresit?! etc.
Am terminat si eu consola si butoanele...cam asa au iesit...am pus si un led in compartimentul butonului de recirculare aer ca sa lumineze fanta aia.Faza e ca e ledul slab pt ca e ieftin si prost...pe ala l-am avut in casa.Am luat azi niste leduri pirania rosii si voi schimba saracia aia de led.La consola am folosit leduri pirania superflux albastre si rosii( pentru zona cu climatizarea si butonul de Ac)
Ideea de a intoarce plastic galben din interior se sustine doar in cazul in care se schimba becul cu led,altfel nu isi are rostul.Eu am folosit acel plastic pentru a prinde ledul smd si rezistenta aferenta lui.Oricum daca intorci plasticul si lasi becul culoarea nu va fi alba ci tot un fel de galbui portocaliu.Si eu recomand schimbarea becului cu led.
Am terminat si eu consola si butoanele...cam asa au iesit...am pus si un led in compartimentul butonului de recirculare aer ca sa lumineze fanta aia.Faza e ca e ledul slab pt ca e ieftin si prost...pe ala l-am avut in casa.Am luat azi niste leduri pirania rosii si voi schimba saracia aia de led.La consola am folosit leduri pirania superflux albastre si rosii( pentru zona cu climatizarea si butonul de Ac)
ai pus si rezistente la leduri de la climatizare,sau nu e nevoie?....nu le am cu "electrica"....trebuie lipite cu pistol de lipit.?..daca poti sa-mi dai niste detalii. Respect!
Salut!Da,ar fi bine sa pui si rezistente la ele...leaga-le in serie de cate 3 maxim plus o rezistenta care sa completeze pana la aprox 13 volti si ceva...sa folosesti leduri pirania superflux.Spor.
Sigur trebuie pusa rezistenta altfel ledul se va arde instant.Ledurile funtioneaza la 3 v si la masina sunt 13,4 volti.De asemenea iti trebuie statie de lipit cu temperatura reglabila ( pentru leduri smd plcc) sau un pistol de lipit in cel mai rau caz ( pentru leduri normale si pirania).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment