Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

garantat nu prea conduci noaptea
    este prea multa lumina in interior poti avea probleme serioase atit de siguranta cit si de confort
    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Salut.E adevarat,chiar nu te deranzeaza noaptea?
      Oricum la cit de mult a muncit,e de apreciat.Si plus de asta,daca omului ii place?
      Numai bine.
      ps:nu ai putea face ceva sa reduci din intensitatea ledurilor?(cred ca-i tare deranjant sa conduci cu atata lumina in habitaclu)
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

E de apreciat munca ta !!!! Cat despre functionalitate ...... tiganie curata !!!!!
        Noaptea cred ca este groaznic sa conduci .... dar daca tu te-ai obisnuit .....
        Era mai bine sa pui ledurile in interiorul butoanelor fara sa le gauresti .

Comment

Am montat si eu leduri de 3 volti, 5mm, cu rezistor aferent de 1k.ohm , rosii cele de actionare a geamurilor si verzi cele de dezaburire si blocare usi iar in cel de avarie am montat un led alb pentru a lumina un rosu mai intens.

Comment

doamne marian ce ai facut acolo , eu am crezut ca e la misto ca e o gluma , cum ai putut sa faci tigania aia? si bag seama ca teai si chinuit mult , cand apesi butonu te chinui sa nu apesi pe leduri ... doamne mare tie gradina...

sigpic

Comment

Exact ce a zis sonykel.Cum faci cand apesi pe butoane?Sa zicem ca nimeresti,da alea din spate chiar nu vad cum le poti ridica de cateva ori si led-ul sa ramana tot acolo.Prea multa munca,si degeaba pana la urma.Hai ca ziua mai merge,daca asa-ti place tie,da noaptea...
              Last edited by soboBN; 29 July 2009, 14:50.
              Cumpar volan de Duster

Comment

Nu ma deranjeaza noaptea de loc....de chinuit nu ma chinui deloc ca sa apas pe butoane,iar daca le mai si apas nu se intampla nimic.
                Iar probleme de siguranta de ce sa am?Ca doar nu ma orbesc noaptea si sa o iau pe contrasens.Mai grav este cand conduci noaptea si dai de unu cu farurile nereglate sau care merge ca nesimtitu cu faza lunga.
                In pozele pe care le am facut fara blitz am pus camera prea aproape de leduri si chiar in raza lor de lumina,,,din cauza asta se vede asa de tare lumina ledurilor si aveti impresia ca m-ar orbi noaptea.
                In realitate se vede cu mult mai bine si repet ca nu ma deranjeaza deloc noaptea ,,si noaptea conduc destul de mult.
                Daca cineva vrea sa faca ce am facut eu si considera ca il deranjeaza lumina ledurilor,poate sa puna leduri normale mate.
                AAAA si apropo cei care merg cu neoane din alea albastre care se gasesc si prin Carrefour si le tin agatate sau lipite tot asa pe consola butoanelor,nu credeti ca daca i-ar deranja nu le-ar mai pune?
                Care vrea sa treaca prin Rahova ca sa vada ce am facut si cum se vede ,poate sa ma caute ca sa ii arat.

Comment

Salut.Daca-ti place e OK.Apreciez munca depusa de tine,dar se putea face mult mai simplu schimband doar ledurile din butoane.
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

daca tie iti place....sa le folosesti sanatos..
                    eu unu as vrea sa imi fac cu lumina rosie....sau alba...dar doar sa fie inlocuit becul...
                    nici prin cap nu imi trecea ca o sa faca cineva asa ceva.
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Sobo...ledurile sunt bagate acolo un pic fortat,si nu chiar lejer si ca sa fiu sigur ca nu mai ies am pus o picatura de "PICATURA" pe fiecare led.
                      Alea daca vreo data vreau sa le schimb culoarea sau intensitatea ies doar daca apesi pe ele un pic mai tare ca sa rupa pelicula de lipici si atunci in nici un caz nu o sa iasa daca trag cu degetul de cele din spate sau daca apas pe cele din fata.
                      Ca sa trag in asa hal de buton si sa deschid geamurile si sa distrug ledurile ar iesi mai degraba butoanele din lacasul lor decat sa iasa ledurile.

Iar eu am vrut sa fac un lucru mai tiganesc ca voi,adica sa fac ceva unicat, ceva ce nimeni nu a mai facut asa ca sa gaureasca butoanele cu leduri.
                      Oricum in cabina este o atmosfera placuta cu lumina asta si chiar nu deranjeaza asa cum va imaginati voi.
                      Care sta in Bucuresti o sa ii arat LIVE cum se vede mai ales noaptea(ca de ea va vaitati) si daca imi spune si mie cineva cand are loc prima intalnire a loganistilor din Bucuresti,o sa vin ca sa vada mai multi TIGANIA asta.
                      Toate cele bune.
                      Last edited by Ivan Marian; 29 July 2009, 15:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Asa cum am zis ,am terminat si lampa din portbagaj,cat si cea din torpedou.
                        Am mai pus si cateva poze la urma ca sa demonstrez ca apas pe butoane foarte bine atat cu degetul aratator cat si cu degetul mare.
                        Am mai pozat si butoanele din spate pt.Sobo si Sonikel ca sa vada ca nu am nici o problema in ale folosi.
                        Daca voi aveti degetele de doua ori mai groase ca ale mele,asta e.
                        Daca le aveam si eu groase poate ca nu mai puneam ledurile in maniera asta.
                        Toate cele bune...
                        Attached Files

Comment

intrebare intrebatoare ce leduri ai folosit????
                          nu de alta dar daca ai luat chinezari de 0.8ron bucata [sau mai ieftine ] o sa ai o surpriza isi schimba culoarea in timp si e pacat de munca ta
                          baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

fiecare cu placerile lui mie unu nu imi place bate spre sorcova sau bradul de craciun

Comment

Apropo.. de craciun si brad ,,ledurile sunt de la o instalatie de brad de craciun.Ma costat vreo 20 de lei.
                              Si daca se strica sau isi schimba culoarea,asta e iau altele ce sa fac.

Comment

nu ti se pare ca e prea incarcat? nu ti se pare ca e....ciudat...
                                nu sunt rau...dar ti-ai batut joc de butoane....fie-ti mila si schimba-le....
                                stiu ca gusturile nu se discuta...dar (o sa )rada lumea de tine

te rog frumos sa ma ierti ptr cuvintele mele
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google