Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

poate daca ai pune un reostat sa le reglezi intensitatea manual ar fi mai ok
    Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

incearca sa bagi ledurile in butoane cred ca da mai bine zic si eu

Comment

Cine a vazut pana acum ce am facut eu a zis ca e super ok treaba asta facuta de mine si ca da o lumina super placuta in cabina,adica o ambianta deosebita mai ales noaptea.
        Repet ca una se vede din poze si alta se vede Live.
        Ma intrebat si un vecin daca ma deranjeaza noaptea la vedere si cand l-am pus pe scaunul soferului noaptea ca sa conduca a constatat ca nu la deranjat acesta lumina deloc. Asa ca asta am vrut sa fac si cu asta basta.Mie imi place cum a iesit lucrarea,cum da lumina in interior noaptea,in portbagaj si in torpedou.
        O sa vreau sa mai pun niste leduri in usi asa cum a facut SINX si unele de intensitate mare albe in plafoniera.

Iar eu sunt mai "dus cu sorcova" la capitolul leduri.Imi plac mult si le montez pe unde imi vine.

Si cred ca fiecare dintre voi ati avut leduri montate in butoane la vechile dacii,din alea care se aprindeau si se stingeau pe rand(bistabil,in termen electronic).
        Era o moda atunci ca sa ai asa ceva in masina si au avut foarte multi chestiile astea montate in butoane.Sa nu ziceti ca nu ati vazut si voi asa ceva ,chiar daca nu ati avut si voi leduri in butoane.
        Ei bine, eu vreau sa reinvii moda asta si la logane.Care este problema?
        Dar in alta maniera...Toate cele bune.
        Last edited by Ivan Marian; 31 July 2009, 14:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am avut...dar intr-un singur buton.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Pot sa imi dau si eu cu parerea?E naspa frate,fara sa te superi pe mine.
            Nu arata fain nici din punct de vedere estetic.

Comment

asta am facut-o si eu .. dar se incing foarte tare butoanele la exterior ... :|

Comment

Renunta la bec si pune LED in interior si ai rezolvat problema.
                sigpic
                Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

....................... unde a ajuns topicul

warn
                  Last edited by Cristi_Xp; 17 September 2009, 00:27.
                  sigpicMy ride

Comment

La ce anume te referi ?
                    sigpic
                    Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Marian baga-le in butoane sa nu fie iesite in afara(asta daca mai au loc)
                      Si ar fi misto.
                      Dar merg si asa.
                      Dar ai pus nu gluma
                      sigpic
                      !

Comment

• ?!

Pe mine ma deranjeaza si un singur led in buton ...m-am invatzat cu folie foarte inchisa si pe fata si oaptea imi cam atrage atentia...adika parca face prea multa lumina..dea ma gandesc sa vad cum fac un albastru mai cald...mai putin tipator sa zic asa...oricum daca tie iti place..multa bafta..

Comment

• Foarte util topicul ! azi noapte m-am apucat si eu de mesterit si mi-am schimbat lumina din butoanele din jurul butonului de avarie in alb rece, folosind leduri. Dau o senzatie faina tare. Acum daca mi-a intrat microbul in sange, o sa ma apuc si de opanoul de climatizare
                          Poze diseara, ca ziua e de efect modificarea
                          In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

• pt un led albastru florescent de 3.5v ce rezisteta i-mi trebuie/.Doresc sa pun un leg in butoanele de la masina

Comment

• Iti trebuie o rezistenta de 800 Ohmi sau unul de 1KOhm.
                              I HAVE A !sigpic
                              fara linkuri externe in semnatura

Comment

• imi spuneti si mie va rog frumos unde pot gasi leduri si rezistente in bucuresti ? in targ sunt chinezesti .. nu prea am incredere in ele !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google