Se chinuie toti cu led+rezistenta datorita faptului ca ledurile la 12V vor fi supraalimentate si durata de viata se va scurta considerabil.
Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele
Collapse
X
-
Montare led
================================================
Led 3.5 volti culoare alb neon rezistenta de 800 okhm sau 1 kilo e mai bine 800
se tine cont de plusul la led(PLUSUL E CEL CU PICIORUS MAI SUBTIRE DACA VA UITATI IN PLASTICUL LA LED) si se tine cont si cum se leaga la fire! daca nu poc poc si schimbati rezistenta
se gaureste plasticul cu surubelnita ,sula etc.. se despica cu un cutter ff putin intr-o parte sa incapa un piciorus la led ,se infasure cum a-ti gasit si becul original si cam atata.
POZA CU SIGURANTA IN CAZ CA VI SE ARDE
BAFTA
Comment
-
Leduri de 3mm sau 5mm au unghiul de iluminare mic intre 30 si 60 de grade.Eu montez leduri smd cu unghiul de iluminare de 120 de grade si nu mai sunt probleme de uniformitate a lumini.sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
buton golan+ scheme electronice
http://*********.tehnoplus.net/*****.../Imbunatatiri/
PT cunascatori
Comment
-
ce pot face?
Am trimis si eu bordul la facut sa imi schimbe ledurile si nu imi place cum a iesit. Am postat si o poza sa vedeti la ce ma refer. Vreau sa scap de culoarea roz/mov de la rpm si km/h aveti ceva idei. O sa ma pun eu sa desfac bordul asa ii daca nu faci tu. Astept ceva idei cum as putea rezolva problema.
Va multumesc.Attached FilesBe CRAZY, be WILD, be SILLY because life is too short to be COOL .
Comment
-
coloreaza cu un marker albastru zona respectiva si va iesi si rpm si km/h albastre. trebuie sa desfaci bordul, sa demontezi serigrafia si pe spatele ei sa dai cu acel marker albastru la km/s si rpm. culoarea mov apare pt sa se combina culorile de la ledurile rosii si albastre.Last edited by dan08; 10 October 2009, 22:39.sigpic
Comment
-
Sau poti incerca sa separi cele doua culori albastru de la cadran si rosu de la ace.Cum a zis tdan08 cele doua culori se combina si iese mov-roz.sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
Comment