Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 4 jumate dimineata.
    Doar ce am terminat de facut consola de climatizare a unui prieten, innebunit dupa albastru, asta dupa ce acum o saptamana am gasit timp sa ii schimb lumina din butoanele din jurul avariilor. E prima transformare completa si tind sa spun ca a iesit ff bine. Cel putin pe mine ma multumeste.
    Am folosit leduri superflux si multe sfaturi de la danielliviu, caruia ii multumesc mult pentru ajutor. Fara experienta lui, ar fi fost greu de tot.
    PS: la partea de incalzire ( rosu/albastru ) asa a vrut amicul sa iasa, albastru complet
    Iata ce a iesit
    Attached Files
    In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

• Foarte fain a iesit bravo.
      sigpic
      Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• se poate gasi + pentru fiecare treapta de viteza? gen cand e treapta I sa se aprinda un bec... schimbi a II sa se stinga si sa se aprinda urmatorul bec... gen cele de la curse in care scrie treapsa daor k nu digital ci cu leduri. Exista asa ceva sau visez degeaba ?

Comment

• Cam visezi... cred ca se poate face, dar cam mult de munca. Adica sa se adauge un contactor rotativ care sa aprinda selectiv ledurile in functie de pozitia butonului. Daca reusesti, pune si un tutorial

Sau, mai simplu, un disc perforat prins pe axul butonului si care se invarte odata cu el. Astfel va obtura ciferele si la lasa sa treaca lumina doar prin cifra corespunzatoare vitezei selectate.
          GL-22-TOF

Comment

• nu cred ca ai inteles ma refeream treapta de viteza a masinii :d nu a ventilatorului. nu am stiut unde sa scriu propunerea asta cat despre treptele aerotermei le poti lua de pe pinii care vin in spatele panoului. vezi k e mai sus un tabel cu acei pini.

Comment

• salutare

cam la cat se ridica ''investitia'' asta daca folosesc niste leduri de la Zexstar? Dragman, Sinx, oamenii care m-au ajutat la farurile Angel Eyes si au iesit superr va cer din nou ajutorul, cu o lista completa de materiale (leduri, rezistente, tipuri, numar etc) daca va rog un pm sau daca nu aci pe thread, va rog asta ca m-am cam pierdut printre randuri

Comment

• Originally posted by C0zzmyn View Post
                nu cred ca ai inteles ma refeream treapta de viteza a masinii :d nu a ventilatorului. nu am stiut unde sa scriu propunerea asta cat despre treptele aerotermei le poti lua de pe pinii care vin in spatele panoului. vezi k e mai sus un tabel cu acei pini.
                Cred ca aici gasesti ce vrei.
                GL-22-TOF

Comment

• cine imi zice si mie de unde fac rost de beculetele alea din butoabe? ce denumire au ca m-i sa ars unu si nu stiu cum sa cer...
                  si becul de la climatizare, cand il cumperi e cu tot cu soclul acela din plastic? sau se scoate becul din el?
                  MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Becul de la climatizare se gaseste si cu soclu si fara (sunt la fel cu cele din bord de la dacia).
                    Becurile din butoane - de la dealer am primit urmatorul raspuns: schimbi butonul... Asa ca am pus leduri.
                    GL-22-TOF

Comment

• salut...am si eu o problema..am incercat sa fac si eu ceasurile bicolore(limbile rosii si turometrru si kilometraju albastru) si nu a mers...daca legam doiua leduri in paralel nu se aprindea decat 1.daca il deconectam pe cel care se apriondea , mergea si celalalt.Atasez o poza sa vedeti exact ce am facut.Daca ma poate ajuta cineva ii multumesc anticipat.
                      Attached Files
                      Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                      sigpic

Comment

• inca ceva...are cineva schema mufei gri de la ceasurile din bord...adica ce reprezinta fiecare pin..daca da va rog mult postatio ca am nevoie...multumesc mult
                        sigpic

Comment

• am terminat si eu iliminatul la butoane...am pus 2 leduri superflux inseriate cu o rezistenta de 220 de ohmi
                          Attached Files
                          Last edited by alexutzu; 24 January 2010, 22:59.
                          low....&.....slow

Comment

• foarte frumos...eu nu m-am gandit sa le adaptez pe suporturile acelea de la becuri...am considerat a fi mai usor cu un smd,datorita dimensiuni mult mai reduse...oricum pare mult mai practic asa,numai sa nu fie lumina prea puternica sa bata la ochi.
                            sigpic

Comment

• nu e lumina puternica e chiar ok...smd as fi pus si eu...da cum aveam acasa superflux..am hotarat sa pun asa..oricum metode sunt multe idei sa ai
                              low....&.....slow

Comment

• uite exact cum lumineaza butoanele
                                Attached Files
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google