Cu ajutorul vostru am pus si eu leduri in butoane. Led de 3mm + rezistenta de 1kohm (am eliminat plasticul acela galben) astept intunericul sa vedem ce a iesit. Ms de sfaturi
Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele
Collapse
X
-
pentru consola iti recomand sa cumperi un PCB facut de cipisor de pe www.imbunatatiri-logan.tk..e foarte bine facut.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
uite ti-am atasat o imagine sa vezi despre ce vorbesc.e la sectiunea culoare bordAttached FilesViteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
Am cumparata una deja.Eu vreau sa stiu cine mai poate face in cluj,luni am drum la cluj si vreau sa rezolv si problema asta.Am vorbit cu kristikappa,de fapt i-am dat pm si mi-a raspuns si apoi nu am mai dat de el..si nu vreau sa ma duc degeaba.In caz ca nu poate el,sa am alternativeCumpar volan de Duster
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=qxPpZ79MVc0 multam lui cristi strelulea.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
baieti dar ca la nestiutori ( ca mine ) are curajul cineva sa explice? cum e cu rezistentele, ce leduri sunt indicate sa folosesti, etc ? eu nu stiu NIMIC din electricitate :P" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
te pot ajuta eu..mai intati trebuie sa identifici + la fiecare buton.iti trebuie rezistente de 0.25w la 1 kohm pentru fiecare buton si eu iti recomand leduri smd pentru ca sunt foarte mici,daca nu unele de 3 mm.Legi rezistenta la + si celalalt capat al rezistentei la + de pe led,dupa care - de pe led il legi la - butonului.si gata.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
Comment