Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu ajutorul vostru am pus si eu leduri in butoane. Led de 3mm + rezistenta de 1kohm (am eliminat plasticul acela galben) astept intunericul sa vedem ce a iesit. Ms de sfaturi
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Caut pe cineva care poate modifica luminile de pe consola centrala(butoane + aeroterma) pt cluj.Pe cine imi recomandati?
      Cumpar volan de Duster

Comment

• pentru consola iti recomand sa cumperi un PCB facut de cipisor de pe www.imbunatatiri-logan.tk..e foarte bine facut.
        Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
        sigpic

Comment

• uite ti-am atasat o imagine sa vezi despre ce vorbesc.e la sectiunea culoare bord
          Attached Files
          sigpic

Comment

• Am cumparata una deja.Eu vreau sa stiu cine mai poate face in cluj,luni am drum la cluj si vreau sa rezolv si problema asta.Am vorbit cu kristikappa,de fapt i-am dat pm si mi-a raspuns si apoi nu am mai dat de el..si nu vreau sa ma duc degeaba.In caz ca nu poate el,sa am alternative
            Cumpar volan de Duster

Comment

• am facut si eu azi tiganeala cu modificatul becurilor din bord. se pot face toate nu numai cele care sunt aratate in primul post. celelalte se taie cu un cutter. trebuie finete precizie si mare grija pentru ca eu mi am scapat cutterul in deget. diseara vad ce treaba am facut.

Comment

• Pune si aici niste poze sa vedem ce ai facut
                Cumpar volan de Duster

Comment

• nu mai am cu ce sa fac poze. dar se vede ca in primul post. cele 4 butoane de la geamuri inchidere si incalzire luneta se vad mult mai aprinse.

Comment

• Spunetimi va rog cum se desface consola ai ca sa pot schimba becurile de la aeroterma,climatizare.etc niste poze daca se poate.va multumesc..

Comment

• ai phase 1 sau 2 ? daca ai 2 : bagi un cutit mai bont in partea de jos intre consola si bord si tragi usor dar cu incredere in spre tine. are niste cleme in care e prinsa, care ies un pic mai greu.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=qxPpZ79MVc0 multam lui cristi strelulea.
                        sigpic

Comment

• va multumesc pt.sprijinul acordat..

Comment

• baieti dar ca la nestiutori ( ca mine ) are curajul cineva sa explice? cum e cu rezistentele, ce leduri sunt indicate sa folosesti, etc ? eu nu stiu NIMIC din electricitate :P
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• te pot ajuta eu..mai intati trebuie sa identifici + la fiecare buton.iti trebuie rezistente de 0.25w la 1 kohm pentru fiecare buton si eu iti recomand leduri smd pentru ca sunt foarte mici,daca nu unele de 3 mm.Legi rezistenta la + si celalalt capat al rezistentei la + de pe led,dupa care - de pe led il legi la - butonului.si gata.
                              sigpic

Comment

• Si daca legi rezistenta la borna minus al ledului ce are?
                                I HAVE A !sigpic
                                fara linkuri externe in semnatura

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google