If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele
Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva?Cum arata beculetele originale din fabrica de la butoanele de geamuri,blocare usi,dezaburire?Sunt la fel ca si becul de la climatizare sau ventilatie?O poza daca se poate.Va multumesc.
becul de la butoane nu e la fel cu cel de la climatizare...e un pic mai mic si are cracii lungi si subtiri pt a putea fi rasuciti in jurul suportilor in care stau.O sa vezi cand desfaci butonul...te prinzi repede.Il gasesti la magazinele de electronice sub denumirea de "bec de scala".
da am gasit-o era chiar pe capac......dar eu am pus led de 12 v si nu inteleg dc s-a ars siguranta. cei care si-au pus de 12 v led au patit ca mine? sau trebuia sa gasesc + si - si la astea? nu ma prea pricep.incerc sa invat din greseli.
Ai facut vreun scurt...ai montat ledul aiurea si atinge ceva pe acolo...verifica-l mai bine...daca inversezi polii nu se face scurt ci pur si simplu nu se aprinde...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment