Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nimic nu are daca legi rezistenta la minus,,merge la fel.

Iar daca pui ledul invers nu merge(asa ar trebui in mod normal) sau se arde daca ledul este de proasta calitate.
    Last edited by Ivan Marian; 22 March 2010, 13:38.

Comment

• pai dar asta e rolul rezistentei..sa reziste la tensiunea care vine de pe + ca sa nu intre in led sa il arda...daca il pui dupa -,degeaba o pui.

sau poat nu..eu asa stiam...
      Last edited by chelull; 22 March 2010, 16:36. Reason: Automerged Doublepost
      Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
      sigpic

Comment

• Rezistenta se inseriaza cu consumatorul (Led-ul) asta insemnand ca o poti pune si inainte de consumator si dupa...ea merge la fel.
        sigpic

Comment

• rgresala mea.:P
          sigpic

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
            Rezistenta se inseriaza cu consumatorul (Led-ul) asta insemnand ca o poti pune si inainte de consumator si dupa...ea merge la fel.
            Exact! Eu rezistentele le pun dupa, deci la bornele minus al ledurilor dar poti pune si inainte si dupa ca n-are nimica.
            I HAVE A !sigpic
            fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva?Cum arata beculetele originale din fabrica de la butoanele de geamuri,blocare usi,dezaburire?Sunt la fel ca si becul de la climatizare sau ventilatie?O poza daca se poate.Va multumesc.

Comment

• becul de la butoane nu e la fel cu cel de la climatizare...e un pic mai mic si are cracii lungi si subtiri pt a putea fi rasuciti in jurul suportilor in care stau.O sa vezi cand desfaci butonul...te prinzi repede.Il gasesti la magazinele de electronice sub denumirea de "bec de scala".
                Attached Files
                sigpic

Comment

• Asa arata mai exact
                  Apropo..Le vand
                  Attached Files

Comment

• va multumesc ca ati fost de mare ajutor..

Comment

• del din butonul de avarie e la fel ca cel de la climatizare
                      sigpic

Comment

• ce fac in caz k mi se arde siguranta?
                        need help
                        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• o schimbi?!
                          sigpic

Comment

• da am gasit-o era chiar pe capac......dar eu am pus led de 12 v si nu inteleg dc s-a ars siguranta. cei care si-au pus de 12 v led au patit ca mine? sau trebuia sa gasesc + si - si la astea? nu ma prea pricep.incerc sa invat din greseli.
                            sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Ai facut vreun scurt...ai montat ledul aiurea si atinge ceva pe acolo...verifica-l mai bine...daca inversezi polii nu se face scurt ci pur si simplu nu se aprinde...
                              sigpic

Comment

• nu ar trebui sa se arda oricum ai pune ledul.in cel mai rau caz nu se aprinde ledul...cel mai probabil ai facut vreun scurt.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google