Cum Sa-ti Faci Butoanele Din Bord Sa Lumineze Mai Bine Sau Sa Schimbi Beculetele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din pacate ledul de 12 v pus invers se arde.
    Nu stiu de ce(difera fabricatia fata de unul de 3 v), dar am ars eu vreo 2 in felul asta.
    Si din moment ce sa ars ledul ,acesta nu sa mai comportat ca o dioda si a permis curentului sa treaca normal prin el si a dus la scurt.
    Ledurile cand se ard ori permit curentului sa treaca prin el ori nu ii mai permit deloc,indiferent de cum pui alimentarea +/-.

Comment

• asta am reusit eu sa fac azi dupa mari chinuri si nervi intinsi. astept sa vina seara sa vad exact ce isprava am facut.
      Attached Files

Comment

• si dupa atata munca si stres si draci facuti imi vine sa ii dau foc. nu se vad egal dpv al intensitatii luminii. butonul cu lacat pe el se vede foarte aprins si celelalte mai stinse. daca incalzesc ledul prea tare se poate sa ii scada din intensitate ?

Comment

• Ledurile SMD se lipesc la 200 grade maxim 5 secunde. Mai mult de atat si ledul se distruge.... La cat cositor ai acolo, sigur le-ai supraincalzit.
          GL-22-TOF

Comment

• dar dar au scapat cu viata. m am documentat si am aflat ca ori crapa la lipit ori scapa cu viata si e ok. a venit seara si m am uitat la ele. se vad ok toate 4. lumina zilei influenteaza.
            satisfactia este de un milion de ori mai mare dupa ce reusesti pe forte proprii sa faci ceva la masina.

Comment

• nopatea e decisiva..ziua nu le poti scoate la fel pe toata oricat ai incerca.
              Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
              sigpic

Comment

• Originally posted by marx View Post
                satisfactia este de un milion de ori mai mare dupa ce reusesti pe forte proprii sa faci ceva la masina.
                Ai dreptate.

Oricum, lumina la butoane mai este influentata si de transparenta acelui plastic si de forma lui. La butonul de inchidere o sa treaca mai multa lumina prin simbol, spre deosebire de dezaburire. Ziua par diferite, noaptea in principiu ar trebui sa se vada la fel.
                GL-22-TOF

Comment

• are dreptate domnul liviu.cel de la inchidere mereu o sa iasa in evidenta datorita suprafetei mai mari a plasticului transparent.
                  Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                  sigpic

Comment

• m am linistit. asa e si la mine. deci am reusit o si pe asta. urmeaza plafoniera spate si portbagaj.

Comment

• Ca sugestie - la a doua plafoniera poti folosi conectori de la un calculator (mufele acelea mici de la butoane / leduri / speaker care se conecteaza pe placa de baza).
                      Spor la treaba si asteptam rezultatele cu poze
                      GL-22-TOF

Comment

• eu am pus leduri de 5mm la 12v si merg perfect ledurile rau albe sau albastre eu am ales sa pun abastre

Comment

• la butonul dintre scaune sub frana de mana cum se schimba ledul acela?..si daca l-a schimbat cineva sa puna o poza.
                          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Acolo ai un led de 3 mm. Il schimbi si atat.
                            Attached Files
                            GL-22-TOF

Comment

• poze cu operatia care trebuia facuta nu ai ? este asemanator cu cele din consila centrala ?

Comment

• E ceva mai simplu, ca acolo ledul este lipit pe un fel de cablaj. Pur si simplu dezlipesti ledul care e acolo si il pui pe cel nou. Atentie la polaritate.
                                GL-22-TOF

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google