sal la tao0ata lumea...am vazut la mai multi ca si-au schimbat inelele de la aeratoare cu unele cromate sau in culoarea masinii..vreau sa stiu si io cum se face operatiunea asta...Ms
Schimbat Inele Aeratoare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
apuci bine de bucatile negre care se deschid (deschise) si tragi de ele.asta e operatiunea.dupa ce le dai jos o sa iti dai seama cum se pun la loc.Cand le pui la loc pui mai intai partea neagra apoi inelul.Eu unu le-am vopsim alb cu negru. plus consola si capacele la boxe fata
-
stie careva vreo marca de spray pe care sa il folosesc ca sa iasa ca cele de pe prestige? si primer ....
Comment
-
Eu am facut asa: Am scos inelele + manerele de usi din interior. Le-am frecat cu un smirghel foarte fin dupa care le-am curatat si degresat foarte bine. Dupa ce le-am lasat vreo 2-3 min sa se usuce am inceput sa dau cu vopsea la spray. Am dat vreo 4-5 straturi. Nu am dat cu nici un primer sau altceva de genul acesta. Pana acum nu s-a decojit nimic si le am asa de 8-9 luni. Mentionez ca vopseaua nu e pt plastic. E vopsea normala de retus.Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic
Comment
-
Originally posted by lucialina View Poststie careva vreo marca de spray pe care sa il folosesc ca sa iasa ca cele de pe prestige? si primer ....
PS: ai grija cu ce degresezi... sa nu folosesti nitrodiluant sau ceva asemanator... o sa se topeasca plasticul... recomand sa cumperi 100 ml degresant special pentru plastic (costa 5 roni).sigpic
Comment
-
Modalitatea de demontare a aeratoarelor se regaseste in foto si filmuletul de mai jos.Discutia despre vopsit plastice se continua aici.Attached FilesLast edited by valeriuciprian; 26 May 2009, 11:40.sigpic
Comment
Comment