frumos rezultat, bravo...eu am pus silicon sanitar si nu am probleme cu ele...bafta
Cum sa faci sa nu ai probleme cu farurile din setul faruri+topuri de la MD
Collapse
X
-
Din cablajul original in paralel am taiat niste fire pe acolo astfel incat sa ramana in serie. Nu am lipit nici macar unul. Rezistenta am pus-o pe firul de alimentare + si este de 54 ohmi. Am gasit aceasta solutie ca fiind cea mai rapida si eficienta.
Dragman, ce silicon ai folosit?Attached FilesLast edited by sinx; 10 June 2009, 20:37.sigpic
Comment
-
si la farurile Street Storm a schimbat cineva ledurile? as dori ajutor daca a facut-o si ce leduri a folosit. merci. Modelul meu de far.Attached Files
Comment
-
Ma bucur ca ti-am fost de folos...dar sa stii ca si tu mi-ai fost mie!Tocmai am modificat si eu instalatia aia sa fie in serie...am reusit sa adaptez si ledurile pirania...cu greu dar a mers...maine dau farurile jos ca sa le modific!
N-am reusit de nici o culoare cu ledurile piranua superflux...nu fac contact calumea acolo...ba se sting...ba se aprind...asa ca am luat leduri de 5 mm si le indoi la 90 de grade si e mai simplu...si efectul e mai bun-lumina e mai uniforma la cerculete!sigpic
Comment
-
Trage de el ca se desface!Probabil s-a stins din cauza vreunui fir care s-a rupt sau din cauza lamelelor din soclurile ledurilor...ar fi bine sa le strangi putin inainte sa montezi ledurile.Am facut si eu modificarea si merg brici...sper sa nu apara surprize.sigpic
Comment
-
Ce mai zic baietii despre farurile minune?Cum se comporta?ceva probleme?
La mine se tot stinge un cerculet...cand misc de fir se aprinde,cred ca e un contact imperfect...in rest totul e ok...la taicamiu merg perfect si cerculete si tot(facute tot de je ) .La iluminare pe timp de noapte nota 10...cu xenon e brici...sunt masini cu faruri cu lupa din fabrica ce nu au asa lumina...sigpic
Comment
Comment