tu ai vopsit bara?sau ai apelat la un service ?
Cum Sa Inlocuiesti Grila Cu Plasa!
Collapse
X
-
@vladymaibine: am taiat despartitorul si am pus in locul lui, acolo unde ramanea gaura, o alta bucata de plastic... se poate folosi si fibra insa eu nu am avut la indemana... dupa aceea am finisat cu kit de plastic, un kit mai elastic ce nu crapa
@anonimboy: eu am vopsit bara la compresor...sigpic
Comment
-
As vrea sa stiu si eu cum ar pica mai bine ornamentele alea nichelate sa fie vopsite in culoarea masinii(adica rosu)sau negre?
As mai vrea sa stiu si ce se intimpla cu rigiditatea barii daca se taie plasticele alea.sigpicPasionat de MCV si natura
Comment
-
E chiar util sa inlocuiesti grila cu plasa .. o spun din experienta !!!! In trafic, un " destept de tirist " care transporta margaritar in bena, fara sa fie acoperita cu prelata, ce venea din sens opus, mi-a lasat 2 ciupituri pe parbriz si cativa faguri indoiti pe radiatorul de AC. Pietricelele au intrat prin grilajul de la bara .... Facand aceasta modificare scapati de astfel de neplaceri cu radiatoarele . Pentru a scapa si cu parbrizul neatins, va recomand un permis de port arma , urmat de un pistol pentru astfel de inconstienti !!!!
Comment
Comment