Tutorial Schimbare Bec Semnalizarea De Pe Aripa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tutorial Schimbare Bec Semnalizarea De Pe Aripa

trebuie doar sa nu tragi ca prostul, mai incerci si in partea de dedesubt, poate cedeaza mai usor acolo
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

super tare dar nu puteau sa puna o garnitura acolo? parca asa plastic pe tabla.
    sigpic #

Comment

daca bagai tutorialul asta mai devreme, ma desteptam si eu mai rpd. Asa.,acum e prea tarziu
      Multumim !
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

unde era tutorialul asta cand trageam eu de lucasuri?????????

Comment

mi-a venit tarziu in minte sa-l fac, 3 minute de filmare
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

eu unul nu am ce comenta la adresa d-tra d-le cristireulea ....frate esti dracul gol care stie sa le faca pe toate...bravo tie si cinste tie meriti toate aplauzele posibile si imposibile cat si o tona de multumiri...mai rar oameni ca tine...bravo tie si tineo tot asa
            sigpic
            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Rusine pe capul meu!!!
              in 20 august am primit masina inapoi din service in urma accidentului cu Hummerul, unde la acest semnalizator mi-au montat un bec alb in loc de acest bec portocaliu!!!
              Este foarte enervant cand deschid si inchid masina ca stiu ca dincolo e portocaliu iar astalalta e alb. Nu stiam cum se schimba, pentru atat nu am vrut inapoi in service si pana acum nu fortam schimbatul. Dimineatza primul lucru va fi sa fug sa-mi iau un beculet si sa-l schimb.
              Multumesc mult!!!

Comment

cam frig sa incerci acum, e casant plasticul. oricum iti doresc spor

Comment

Azi dimineatza am rost de beculet, si l-am si schimbat fara probelem.
                  Mersi pentru tutorial!

Comment

o alta alternativa de a scoate aceasta semnalizare afara

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google