Schimbarea Rotii La Masina
Collapse
X
-
am rezistat pana la sfarsit sa ma uit. la cum a strans prezoanele la roata de rezerva la fix 80 km/h ii zbura in peisaj janta
ce talent pe ea, cum tine cheia si invartea de ea, parca era baterista
cand a ridicat janta aia din aliaj parca am auzit doua inele cum s-au tasat la mijloc
filmul asta trebuia pus la haioasesigpic
-
Da..si voi de colo..In loc sa fiti atenti caci gagica avea manichiura french, si modul in care desfacea prezonul.....cum se invartea tubulara aeea cotita printre degetele ei, zici ca e o profesionista.......in alt ceva..
Au spalat si roata inainte de a o da jos, caci nu prea era murdara pe manute.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
....prezoanele erau desfacute deja cand a inceput filmarea. ce naiba, se vede ca nici macar nu a schitat ca ar pune forta ca sa desfaca prezoanele. de strans nu mai zic... si inca o chestie, la sfarsit cand pleaca cu spatele, se vede ca roata care 'a schimbat-o' a si disparut, intrucat se vede ca e janta de aliaj, nu cea de tablaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
cea mai mai prostie.. singura chestie buna ii melodia)) restul... varza.. pai mai rau face cu tutorialul ala.. la cum a strans gagica aia roata nu merge nici 5 km si deja ii zboara roata.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Am inteles.... De fapt asta era cosmarul unei domane care "s-o fereste"
Apropo' cum sa plece cu roata de tabla? Ca i-ar fi zdranganit cealalta in portbagaj ca nu i-a prins surubul ca ... nu avea gaura unde trebuie....
Si de ce sunteti asa de rai la faza cu stransul... fata avea dinamometrica pe biceps asa ca nu trebuie sa se vada ca se forteaza, numai barbatii strang roata pana rup prezoanele....
Oricum initiativa ar trebui continuata, poate asa scapam si noi de facut pene, ca daca femeia nu mai sta la cratita si vrea la volan sa puna mana la munca....sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
Comment