Originally posted by 77sky
View Post
Tutorial schimbare saboti la Logan
Collapse
X
-
Da MS mult cristi pt tutorial e de mare ajutor pt incepatori ca mine....
Yo zic sa se faca un tread NUMAI cu tutoriale EX:tutorial schimb Saboti, placute cablu frana de mana, ulei, filtru e.t.c ceva de genu cum ai facut u
OK thx & b'bye
P.S. de ce a fost nevoie de inchiderea treadului meu?Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
-
Multumesc . Stiam ca este un singur rulment , am inteles si cum se scoate din tambur , dar nu stiu din ce material e inelul acela de protectie si daca se poate deteriora atunci cand incerc sa-l desfac. La vechile dacii era din cauciuc cu o insertie de metal in el . Daca e asa nu am nicio problema .
Comment
-
Eu am ABS, cat de curand ii desfac zilele astea si va zic ce vad pe acolo!
Comment
-
Da.......am facut o mica greseala, am vrut sa verific in ce stare sunt ferodourile, sunt uzate, trebuie schimbate, si cand am desfacut piulita aia de 30 de pe ax nu am avut cheie tubulara ci inelara cu cot si am fortzat-o cam tare pt ca era inclestata serios piulitza si am reusit sa crap/fisurez putin locasul ala rotund(unde introduci cheia) care tine capacelul ala de aluminiu(sau ce material o fi). Acum nu stiu ce sa zic, nu trebuia sa fie mai rezistent? e totusi fier. Cand am montat la loc capacelul parea a sta fix la locul lui, roata a intrat si ea, acum ramane de vazut daca o sa se desprinda bucatica care s a fisurat. Sa-i dau cu silicon pt lipit pana nu o pierd?
Ce credeti, se poate intampla ceva rau? adica in afara de a pierde capacelul si de a intra praf acolo eu unu nu vad ce s-ar putea petrece
pun si o poza, luata din tutorialul lui CristiAttached FilesLast edited by lord_wader; 21 March 2010, 20:52.
Comment
-
sa inteleg ca la tine a crapat efectiv tamburul?
man, nu te juca, de la vibratii crapa in continuare. ca se crapa, strica janta sau mai stiu io ce, nu-i asa grav. dar te asigur ca ramai fara frana daca pistonasele de la roata aia nu intampina rezistenta!
schimba! oricum e ciudat ca ai reusit sa-l crapi ...Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment