Reglaj Contact Pedală Frână Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

gata am rezolvat! multumesc mult!
    dar am observat o alta problema: cand virez la dreapta imi scartaie volanul(cred). Nu mi s-a mai intamplat asta pana acum. Azi am mers cu masina umpic. Dar acum dupa ce am facut asta cu frana a inceput sa scartaie. M-am uitat pe langa teava aia de la volan daca o atinge ceva...dar nu e nimic.
    ce ar putea fi?

Comment

scartaitul la viraje o sa dispara dupa un timp.asa a facut si al meu.de la mizeria care se aduna undeva la capetul de bara ,telescop pe acolo..chestia asta am patit numai iarna trecuta.dupa 2 -3 zile de la sine a disparut zgomotul.daca scartaie cand calci frana e de la un arc care e la pedala de frana si care face figuri.trebuie gresat cu un spray cu vaselina si nu mai scartaie.asa facea si la mine.
      Last edited by margelatu; 22 February 2010, 18:04.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

sper sa treaca in timp. ms!

am mai mers acum putin cu masina..cand merg umpic mai repede, nu se aude, de ex cand ies din sensuri giratorii; dar cand parchez masina, sau cand virez pe loc...scartaie rau

sorry pt offtopic!
        Last edited by b0gd4n; 22 February 2010, 19:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ce trebuie sa fac , sa nu ai stea stopurile de frana aprinse ( cand calc frana si nu iau piciorul brusc de pe peda - raman aprinse)......
          E vre-un arc de la peda/contactor slab.... cred.....

Comment

Ady0807,da-i contactorul de la stopul frana jos si mai lungeste-l un dinte si vezi dupaceea daca mai ramane aprins.

Comment

Multumesc frumos, dany59ddd !!!!
              Astept weekend-ul si ma apuc de treaba ......!!!!

Comment

Totusi un tutorial video n-ar fi stricat pt unii nepriceputi ca mine Cel putin din alea video prind mai usor cum stau treburile. Si eu am problema cu stopurile. Se aprind doar cand apas pedala de frana la fund. Stiu de unde se regleaza doar ca mi-e un pic frica sa nu stric ceva pe acolo

Am reusit sa-mi reglez pana la urma. Nu e deloc greu Pozitia e incomoda, mi-a amortit gatul si umarul stang. Intr-adevar trebuie apasat cu forta pe butonul ala pana se aud acele clickuri. Acum stopurile se aprind si daca pun o pana pe pedala de frana
                Last edited by ham04; 26 March 2010, 17:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

stie cumva cam cat costa un astfel de contactor? azi s-a intamplat ceva cu el si nu mai elibereaza ca sa se aprinda stopurile. l-am desfacut si stau aprinse stopurile mereu ca si cum contactorul este impins de arc si se face contact. cand il reasamblez desi este eliberat contactorul nu se aprind stopurile. daca trag putin de partea care iese se aprinde. nu prea inteleg ce s-a intamplat. daca ma poate ajuta cineva sa il refac astept sugestii daca nu as vrea un pret sa stiu cam cat sa dau pe el.

Comment

desi am zis ca nu o sa filmez acest tutorial... uite-l
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google