If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
scuze de deranjul cu ghilimelele dar nu le-am cumparat pe toate sa vad care sunt mai bune. am zis sa nu iau teapa cu cele de 9-10 mil,asa ca am luat teapa la cele de 4 mil.Oricum nu ma las (ca asa suntem noi romanii,nu ne lasam pt nimik in lume) pana nu le pun xenoane pe fiecare lupa sa vad mai bine pe drum. Daca stiti un spray cu care sa dau pe "oglinzi" (dar sa fie la fel de lucios ca originalul) ca s-au sters cand am lucrat pe la faruri,astept sugestii. Toate cele bune!!!
nu e nici un deranj dar daca vrei faruri fara probleme iti recomand streetstorm ;)
de ce nu le faci negru mat? arata muuult mai ok decat cromu ala
eu vorbesc de oglinzile de sub lupe ca in poza. ca restul e tot farul negru. si daca le fac si p-alea negru unde se mai concentreaza lumina sa zic asa??? astept propuneri.
salut am un golf 4 si mi-am cumparat faruri cu angel eyes de la fk. toate bune si frumoase pana cand am pus leduri pe cerculete. ledurile se tot ard si nu mai stiu ce sa fak. daca leg si eu ceva rezistente cum ati facut voi o sa scap de probleme? eu am alt fel de led de cum aveti voi. ajutati-ma va rog ca nu mai stiu unde sa caut si ce sa fak.
Ledul e la fel, doar ca are focalizare la 90 de grade in loc de 25-30. De-aia are capul plat.
Ca sa le alimentezi corect: cate o rezistenta de 580-620 ohmi in serie cu un led. Daca ai 4 leduri pe cerculet, atunci o sa pui 4 rezistente, cate una pentru fiecare led. E cel mai sigur si fiabil asa.
Ledul e la fel, doar ca are focalizare la 90 de grade in loc de 25-30. De-aia are capul plat.
Ca sa le alimentezi corect: cate o rezistenta de 580-620 ohmi in serie cu un led. Daca ai 4 leduri pe cerculet, atunci o sa pui 4 rezistente, cate una pentru fiecare led. E cel mai sigur si fiabil asa.
dar faza ii ca pierd garantia....oare alta solutie nu este? cum ar fi sa pun o rezistenta pe cablul de alimentare a ledurilor adica doar o rezistenta pe cerc. nu ma stiu deloc la chestile acestea cu rezistente si legaturi in serie si paralel (imi cer scuze daca va scot din ,,viteza'').respect tuturor
am schimbat led-urile de pe angel-uri. faza naspa e ca am luat niste led-uri din comert d-alea ieftine si nu bat cine stie ce. alta ar fi beleaua, ca la farurile mele (megadrive) angel-u e dintr-un plastic aiurea si sub ele e spatiu cam ciudat si trebuie sa ma chinui putin sa indoi led-urile. o sa incerc sa caut un tub ceva din ala ccfl ca cu plasticu' ala nu prea am sanse sa iasa ceva frumos. daca stiti de unde sa cumpar dati un semn! RESPECT
am refacut si eu ledurile ...nu mi s-a parut ca erau bine aranjate prima data...acu sunt multumit de rezultat...urmeaza sa le pun pe masina sa vad rezultatu final
ti-au iesit bestial. astept un raspuns de la o firma cu inele ccfl sa vad daca au ceva sa se potriveasca si la astea ale noastre!!! Ce BECURI ai pe faruri (si pe scurta si pe lunga)????
am incercat eu cu ccfl si nu am fost deloc multumit...cercu fiind prea mic lumina data de inel era destul de mare si nu se mai intelegea....pe scurta am xenon si pe lunga niste philips-uri(nu mai retin de care)
cineva sa puna niste poze noaptea sa vedem cum se vede cu farurile astea cu lupa .Si cu xenon si fara pt ca mai suntem interesati si altii. Foarte TAre vau iesit angelurile . bafta in continuare
am si eu o problema ,am schimbat si eu ledurile si (cam dupa 6 luni) imi palpaie ledurile de la farul stang amandoua parca ar avea un starter . ce este de facut? nu stiti?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment