Schimbare LED-uri Angel-eyes.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai hai ca la Sibiu, ne facem timp!
    Si eu ar trebui sa schimb ledurile, dar trebe sa am timp....in concediu o sa rezolv problema!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

nu conteaza ca puneti o rezistenta mai mare cu 20-30-40-50 de ohmi... diferenta este mica sa zic asa... in loc de rezistente de 80 puteti sa puneti lejer de 100-150 ohmi... important este sa nu fie mai mica decat trebuie... atunci ledul o sa fie alimentat cu mai mult decat are nevoie... ca idee un led se aprinde cam de la 2v si are luminozitatea maxima pe la 3,2-3,5!
      La mine un inel nu se mai aprinde si nu stiu de ce... trebuie sa demontez iar farul si ca sa fiu sigur ca nu o sa am probleme din cauza rezistentelor o sa le inlocuiesc cu unele de 100 ohmi... apropo, daca legati in serie 2 rezistente atunci valoare lor se aduna... deci in loc de una de 100 punteti sa legati doua de 50 ( in cazul in care nu gasiti sa cumparati exact ce aveti nevoie... sau la fel de bine puteti sa puneti in paralel 2 rezistente de 200 ohmi... valoarea lor o sa scada la jumate adik fix 100)
      Last edited by sinx; 19 June 2009, 23:34.
      sigpic

Comment

salutari

multumim tuturor care au dat o mana de ajutor nu toata lumea se pricepe la partea electrica...sper sa reusesc sa imi montez si eu farurile,iar daca nu o sa vad cu H1 Philips 30% mai multa lumina cred ca urmeaza xenon,mai vedem ,o zi buna la toti!

Comment

Eu zic sa trreci Philipsul pe lunga si sa bagi pe scurta xenon.Face toti banii!Si nu mai ai probleme cu papucii si firele farurilor care se prajesc de la temperatura!Farurile acestea sunt lucrate f f f f prost,cu materiale proaste care nu rezista la caldura!nu va jucati cu acest aspect!Am xenon de ceva timp si se merita atat ca iluminat cat si ca siguranta!Succes!
          P.S.-daca va perminte bugetul,bagati un xenon de 55 W...nu o sa regretati!
          sigpic

Comment

dragman am incercat eu sa pun de 55w si nu mi s-a parut lumina cu mult mai puternica...cand fac si eu rost de bani o sa vina sigur xenonu pe faza scurta...ca astea sunt slabe rau de tot...
            ps:daca tot schimbati ledurile sa schimbati si firele de la becuri...ca sunt foarte proaste la fel si papucii..sa lipiti firele de papuci cu fludor si papucul de bec tot cu fludor
            low....&.....slow

Comment

firele se pot schimba oricand, nu neaparat atunci cand schimbi ledurile... eu zic ca nu e o idee prea buna sa lipesti papucii de becuri intrucat daca esti plecat si se arde un bec ce faci? cum il schimbi? ca nu prea vad cum ai putea sa scoti fara letcon papucul de pe bec...
              sigpic

Comment

o sa fac o poza ca sa intelegi la ce m-am referit...am pus fludor pe papuc...ca sa faca priza mai bine cu papucu becului....nu am "lipit" propriu zic papucu de bec...
                ps:eu am zis si de firele alea ca daca tot te muncesti s faci ledurile inca 30 de min nu e problema...fiecare face cum crede de cuviinta:p
                low....&.....slow

Comment

salutare....pe angel eyes ce tip de xenon ar merge ?.... h1 55w de 6000 k ? sau imi puteti da o mana de ajutor cu ceva pareri ?
                  cu respect

SINX zilele astea am copiat si eu schita ta ca sa ma apuc sa schimb din leduri ca aveam vro cateva arse dar din fericire am gasit la un magazin leduri la fel ca cele din far si am sa ma apuc sa schimb sa vad cat de bune sunt.daca nu dau rezultat ma intorc la schema ta care venise foarte bine.
                  Last edited by vs.41.ady; 24 June 2009, 11:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

eu zic sa le faci din prima bine ca dupa aia te chinui mult sa dezlipesti iar sticla farului... eu le-am dat jos de 3 ori pana acum si nu mai vreau ;)
                    sigpic

Comment

are dreptate sinx...am folosit siliconu ala care mi-ai zis tu (bison glass ...ceva) si la stopuri si ieri a trebuit sa desfac din nou stopu dreapta....dupa 2 h jumate am reusit...asa ca mai bine urmati aceeasi pasi pe care i-a fac si sinx si dragman ca e cea mai sigura lucrare si faceti din prima
                      low....&.....slow

Comment

@vs.41.ady-daca iti permite bugetul baga de 55w...eu zic ca se simte diferenta!Cat despre culoare nu stiu ce sa zic...cel de 6000k e putin bleu iar cel de 8000k e spre albastru...acu depinde ce iti place.Cel de 6000k are cativa lumeni in plus...deci lumina e mai buna.
                        sigpic

Comment

sa nu mai zic cat de greu e sa dai jos siliconul de pe sticla. Ca sa le poti izola bine din nou trebuie curatat farul cat de cat de vechiul silicon... alta munca.
                          sigpic

Comment

Salut baieti, felicitari sinx de tutorial.

Baieti cum v-a mai fost spus urmati pasii prezentati de baietii astia 2 (sinx si dragman) pentru ca altfel aveti farurile doar de bibelou . Unii din noi chiar au reusit sa scoata fum din ele (prietenii stiu de ce).....

Dragos dupa ce fac si eu rost de leduri ma ajuti te rog te rog ...... sa le vezi cum se sting zici ca-s stele cazatoare
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

sal din nou

asa e mai bine intrebi de zece ori si faci o dat' ....fratilor am mers la magazin sa cer papuci si ala se uita la mine ca la poarta noua ca papucii erau pe dimensiuni una alta,din pacate nu i-am putut da amanunte despre dimensiuni voi ce stiti despre asta? si firele de la faruri nu se rezolva din acel metru cu care legam ledurile intre ele? informatii noi daca stiti sau ati descoperit....inca nu m-am apucat de lucrare de aia intreb astept pe saptamana viitoare ledurile apoi ii dam bataie;Dragman and sinx niste xenoane pe scurta nu strica am gasit ceva ieftine la 2 mil cu 1 an garantie, da alea doar luna viitoare sau poate cealalta ca a inceput ''sezonul mireselor'' si cam subtire bugetul daca stiti ceva xenoane raport calitate/pret cu garantie mare astept informatii, merci tovarasi loganisti si spor la munca.....cu stima!

Comment

papucii nu stiu sa iti zic ce dimensiune sunt insa poti sa iei becul si sa te duci cu el in mana sa probezi papucii care merg pe el. Xenoane bune gasesti undeva la 350 de roni. Mai bine astepti putin si iei ceva mai bun decat sa iei unele de 2 lei. Firele care trebuie sa le schimbi pentru bec sunt mult mai groase decat cele folosite pentru leduri intrucat si consumul difera. Daca iei cu tine cablul acela sunt sigur ca vanzatorul o sa iti dea si firele de care ai nevoie si papucii aferenti. Numai bine si daca mai ai intrebari nu ezita.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google