Schimbare LED-uri Angel-eyes.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu zic sa strangeti calumea clemele de la socluri inainte sa bagati ledurile...pot aparea probleme de contact imperfect si de la gropi poc...se intrerupe alimentarea...
    Interesanta faza cu butonul...dar il actionati din interior?(adica din masina sau de la motor?)
    Last edited by Dragman; 29 June 2009, 20:35.
    sigpic

Comment

sa stii ca e posibil sa ai dreptate dragos...oricum eu m-am convins cu cercurile astea orice i-ai face tot o s se arda....asa ca mai bine un ccfl...si ai scapat de problema
      ps:butonu l-am pus pe tunelu de frana de mana
      low....&.....slow

Comment

Cu thread-ul asta nu cred ca vor mai cumpara multi farurile astea, cand vad aici cat e de munca , numai sinx a zis ca a dat jos bara de vreo 3 ori , dragos cred ca de mai multe ori, alexutzu nu-i departe, eu sincer stau sa se pocneasca toate si iau notite
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

Bai da iar te bagi tu sa cobesti...vii tu la mine sa iti pun leduri si eu nu o sa zic da fara 5 sticle de wiskean...Acu lasand gluma la oparte...chiar sa vii cu sticlele!...e de munca la faruri si munca aceasta se preteaza celor carora le place mestereala...daca nu ai rabdare si nu faci cu placere mai bine stai linistit...si cu toata rabdarea si tot iti vine sa le spargi cu toporul...de aceea e bun acest tutorial,ca sa muncim mai putin si sa nu fim nevoiti sa dam bara jos de 50 de ori...
          sigpic

Comment

Vin cu sticlele numai ele sa mearga. Va apreciez pe toti !

Le facem Vineri acum pe seara Dragos ce zici ?
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

Le facem!Ia ledurile,rezistente iti iau eu,tub termocontractabil am...bautura sa fie si placam masina cu leduri!Bling-bling!
              sigpic

Comment

buna din nou colegi forumisti nici eu nu m-am apucat de treaba si cred cabine am facut auziti eu am rezistente de 130ohmi sunt prea mici? si ca se vorbea de xenon eu vreau sa plec in Spania sper sa si reusesc am auzit ca cica te poate opri nenea militianu' si sa iti dea o amenda ca Loganul nu e proiectat din fabrica cu xenon si iti da o amenda de 2000 E sau dai farurile jos,astept pareri comentarii?

Comment

salutare, marti sper intr-un final sa desfac farurile ca o sa soseasca ledurile de la Zexstar, sinx si Dragman sa pun rezistenta de 115 ohmi , sau de 130, 140, 150, 160, 220, 330 ca am din toate ledurile o sa fie cee de 5mm albe 20 mhA, http://www.zexstar.com/product_info....1-W-b1-b2.html , am nevoie de un raspuns, multumesc anticipat

Comment

Salut!E foarte mare rezistenata de peste 100!Nu are rost sa pui...Eu am de 47 ohmi si nu am leduri de la zextar...am dinalea penale de 1,5 lei...nu s-a ars nimic...deci,in concluzie,foloseste programelul asta http://led.linear1.org/led.wiz si calculeaza tensiunea de intrare la aprox 13,6 volti,cu specificatiile ledului pe care l-ai comandat.O sa vezi ca nu ai nevoie de rezistenta mai mare de 50 ohmi.Bafta!
                    sigpic

Comment

Chiar daca pune o rezistenta mai mare cu 50 de ohmi ledurile vor lumina la o intensitate insesizabil mai mica... eu am preferat sa le pun asa de frica sa nu le mai desfac din nou. Este corect cum spune Dragman.
                      sigpic

Comment

ady aceleasi leduri am pus si eu...cu rezistenta de 100 ohmi am preferat s pun oleac mai mare ...asa cum a zis si sinx ca sa nu le mai desfac sa schimb ledurile
                        low....&.....slow

Comment

am si eu o intrebare , a spus un forumist mai sus ca el a pus pe marginea ledului banda taiata subtire , chiar trebuie pusa banda ? (sa nu se vada lumina mai tare unde este ledu), sau merge si fara banda? si rezistenat ajunge de 55 ohmi / inel sau trebuie mai mare ca nu mai inteleg va multumesc
                          Last edited by razva22ar; 19 January 2010, 16:54.

Comment

eu am pus banda...la primu set de faruri...nu e musai s pui.da eu atunci cand le-am facut am vopsit ot faru negru si asa am mai uniformizat lumina...in legatura cu rezistenta ea e pus pe fiecare inel(asta inseamna 4 leduri inseriate cu o rezistetenta)deci ai in total 4 rezistente...vezi ca a pus mai sus dragman un calculator pt rezistente...folosesti de acolo specificatiile ledului...eu initial am pus de 100 de ohmi pt ca nu am vrut sa mai desfac faru..si functioneaza ok de mai bine de 8-9 luni
                            low....&.....slow

Comment

multumesc foarte frumos , mai trebuie sa vina ledurile si ma apuc si eu de treaba sper sa reusesc.... inca o data multumesc ( ledurile tale sunt de 3v sau 3,6v ?ca eu am gasit numa de 3v sper ca sun bune si alea )
                              Last edited by razva22ar; 20 January 2010, 21:05.

Comment

uite eu astea le-am pus...http://www.zexstar.com/product_info....1-W-b1-b2.html
                                st pe masina mea si pe inca 2 si nu m-au dezamagit
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google