Schimbare LED-uri Angel-eyes.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multumesc ma pun sa fac comanda

Comment

daca nu mai am suportul de plastic in care vine ledul ce pot face ?se pare ca in farurile mele a mai umblat cineva
      Attached Files

Comment

cine imi poate face si mie angelu va rog ....
        drive with speed than you die fast

Comment

razva22ar..lipesti picorusului ledului de soclu..e mai migalos da daca te chinui putin o sa reusesti
          low....&.....slow

Comment

multumesc frumos la asta nu m-am gandit ,inca o data multumesc

Comment

nu stiu daca e threadul potrivit dar,si-a montat careva neoane CFL pe faruriile mega-drive?

Comment

am incercat eu..da nu am fost satisfacut de rezultat..am pus doar un inel de proba si nu mi-a placut cum se vedea...
                low....&.....slow

Comment

in tm e cineva care sa faca asa ceva?

Comment

Cand am citit acest post am fost cel mai fericit. Felicitari celor care au abordat si acest subiect. O sa ma apuc si eu de aceasta operatie cu ledurile din inele,caci lumina e foarte slaba (poza 1). O alta operatie la care lucrez ar fi aceea ca am scos becurile H1 si am vrut sa pun H4 (marit diametrul sa intre becurile noi si taiat jumate din lungimea fundului unde venea sistemul de prindere pt bec H1). Problema e ca nici asa nu sunt rezultate, probabil ca distanta dintre bec si lupa nu este cea ideala. Sper sa pun bixenoane pe ele ca altfel nu vad cum pot amplifica luminozitatea si atunci nu stiu daca mai pastrez lupele sau trebuie sa apropii oglinzile pana ce vin in locul lupelor. Daca stiti un spray cu care sa dau pe "oglinzi" (dar sa fie la fel de lucios ca originalul) ca s-au sters cand am lucrat pe la faruri,astept sugestii. Mentionez ca farurile sunt cele la 4 mil perechea si nu cele la 9,10,11 sau cat sunt celelalte de calitate "superioara". Astept reply si toate cele bune!!!

Comment

Cand am citit acest post am fost cel mai fericit. Felicitari celor care au abordat si acest subiect. O sa ma apuc si eu de aceasta operatie cu ledurile din inele,caci lumina e foarte slaba si fara continuitate(poza 1). O alta operatie la care lucrez ar fi aceea ca am scos becurile H1 si am vrut sa pun H4 (marit diametrul sa intre becurile noi si taiat jumate din lungimea fundului unde venea sistemul de prindere pt bec H1). Problema e ca nici asa nu sunt rezultate, probabil ca distanta dintre bec si lupa nu este cea ideala. Sper sa pun bixenoane pe ele ca altfel nu vad cum pot amplifica luminozitatea si atunci nu stiu daca mai pastrez lupele sau trebuie sa apropii oglinzile pana ce vin in locul lupelor. Daca stiti un spray cu care sa dau pe "oglinzi" (dar sa fie la fel de lucios ca originalul) ca s-au sters cand am lucrat pe la faruri,astept sugestii (poza 2). Mentionez ca farurile sunt cele la 4 mil perechea (poza 3)si nu cele la 9,10,11 sau cat sunt celelalte de calitate "superioara" (poza 4). Astept reply si toate cele bune!!! Cateva poze si rog pe cineva sa stearga reply-ul meu dinainte!!!
                      Attached Files

Comment

de ce ai pus calitate "superioara" in ghilimele ? e foarte mare diferenta intre md si streetstorm ,dectane iti spune je care a avut ambele tipuri de faruri

Comment

am o intrebare, am inteles ca cel mai prost lucru la gigelele astea ar fi plasticul, care e sub orice critica, a incercat cineva sa puna sticla de la unu normal?
                          sigpicMy ride

Comment

Si daca pui sticla de la unu normal crezi ca va fi diferenta ? Eu zic ca nu sticla este de vina ci lupele!
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

ma refeream sa nu se mai matuiasca, nu ca un confort sporit de lumina
                              sigpicMy ride

Comment

Originally posted by MirCip View Post
                                de ce ai pus calitate "superioara" in ghilimele ? e foarte mare diferenta intre md si streetstorm ,dectane iti spune je care a avut ambele tipuri de faruri
                                scuze de deranjul cu ghilimelele dar nu le-am cumparat pe toate sa vad care sunt mai bune. am zis sa nu iau teapa cu cele de 9-10 mil,asa ca am luat teapa la cele de 4 mil.Oricum nu ma las (ca asa suntem noi romanii,nu ne lasam pt nimik in lume) pana nu le pun xenoane pe fiecare lupa sa vad mai bine pe drum. Daca stiti un spray cu care sa dau pe "oglinzi" (dar sa fie la fel de lucios ca originalul) ca s-au sters cand am lucrat pe la faruri,astept sugestii. Toate cele bune!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google