o sugestie de culoare pentru tamburi si etriere pentru rosu passion iar jantele argintii, ce ati recomanda?
Cum Mi-am Vopsit Etrierii Si Tamburii!
Collapse
X
-
Asa arata tamburii mei dupa curatare.
Am folosit o bormasina si o perie de sarma.sigpic
Comment
-
Nu cedeaza tamburii asa repede dar totusi eu as recomanda si un inhibitor de rugina (anti rugina). Eu am vopsit tamburii in martie cu spray nigrin pentru tobe care este negru mat si arata foarte frumos dar nu am avut posibilitatea sa-i frec cu bormasina si i-am facut manual cu peria de sarma si smirghel iar acum vad ca a inceput sa iasa rugina de sub vopsea, partea buna este ca nu se cojeste. Am sa le mai las cateva luni si am sa le fac cu bormasina, inhibitor de rugina si aceeasi vopsea de tobe.
Comment
-
Si eu vreau sa ii vopsesc astazi o sa ii fac rosii dar am o intrebare : a mai folosit careva flex cu perie de sarma ca sa ii curete ??
Comment
-
Cel mai bine se curata cu flex cu perie de serma dar trebuie insistat daca sunt foarte ruginiti. Eu am dat pe ei fara mila cu metoda de mai sus iar cand am sters tot praful si pilitura lasata in urma tot se mai vedeau cateva puncte de rugina, as mai fi insistat dar nu mai aveam timp ca se lasa seara, asa ca am trecut direct la vopsea si le-am dat 6 straturi.
Recomand sa purtati o salopeta de lucru si niste ochelari de protectie cand curatati cu flexul sau bormasina cu peria de sarma, cam zboara sarmulite din periile de sarma pentru flex, eu am avut una din aceea cu sarmele rasucite.
Comment
-
Buna seara. Am nevoie de ajutorul vostru, daca se poate ... Saptamana asta vreau sa ma apuc sa imi vopsesc tamburii si etrierii. Din ce am inteles in raspunsurile anterioare , am nevoie de bormasina+sarma , diluant ( de vopsea normala sau trebuie sa cumpar altfel de diluant ? ) vopsea sa reziste la temperaturi ridicate si indemanare. Ce vopsea imi recomandati pentru "operatia" asta sau pot folosii bronz de dat pe usa de la soba si ce culoare imi recomandati la jantile + culoarea masinii ? La etrieri cred ca nu am sa ma descurc Daca are cineva timp liber din bucuresti si doreste sa ma ajute si pe mine , il astept cu drag
Multumesc pentru ajutorul acordat ><
Ps: Nu e masina mea din imagine
Comment
-
Exista o vopsea speciala ptr jante care este rezistenta la temperaturi inalte.
As vopsi si eu ,dar va intreb;Are rost daca nu am inca jante aliaj?
Comment
Comment