cred ca abia astepta iarna... sa se dea cu frana de mana
Tutorial tiuning iextrim pe Logan
Collapse
X
-
mai e vrunu normal pe acest forum?????
crististreulea@ cu asta ai inlaturat orce dubiu
intrebare , copilasul face parte din masina sau e trecut la optionale ca mie nu mi lau dat, sa sun la vocea clientului sa reclam????baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
esti nebun frate(mai stiu eu pe unu)...da imi place ce vad...
Comment
-
multam de aprecieri, sincer nu ma asteptam la asemenea reactii. ok, ma asteptam sa placa dar nici chiar 500 vizionari in 24 ore
VanDiesel: adevarat, io zic ca n-au ce cauta abtibildele acolo daca n-ai si pe masina produsul.
skandal: tu cauti scandal
sinx: ai vrea tu sa-l port cu mine pe Billy cel negru, da' promit ca-l iau cu mine cand ne intalnim, tu adă vaselina
darksid3: vrei si tu? cand e de o intalnire sa aduci si tu vaselina
Thejock3r: maneru' de la frana de mana? si mai zice-ti de mine ca nu's sanatos
mmaxalb: Narnia, nepoata mea, bantuia si ea pacolo, ideea a venit instant. din pacate nu era la optionale. daaar, daca vrei iti fac cunostinta cu sora mea, pruncul e in dotare standard.
Cristi_Xp: unu care recunoaste ca a mai dat si el aiurea'n schimbator
margelatu: da barbate, chiar ai vazut o chestie lunga, groasa si maro
SoNyKeL: nu l-a luat ca era negru, l-a cumparat pentru simplul motiv ca era cu ventuza(se prinde pe perete) si ca era MARE
Cristi_LCD: cum sa las fatuca la volan ma, imi dadea m@sa de no duceam
felixb: nu-i bai felix, ne bucuram de nebunie in fiecare zi. fericiti cei care pot
vitriol: imai pare rau sa te dezamagesc, braduletii nu dau putere in plus la masina
syl: 2 luni de filmari, 18,5 giga material brut si aproximativ 15 ore de editare ti se pare plictiseala?
tonyx: iti dai seama ce distrusi sunt unii acum ca au aflat despre braduleti, chiar nu dau putere in plus la masina
dan.moraru: oscar nu, dar se mai puteau pune multe. cum ar fi 10 cai din schimbatul vitezelor, am uitat sa filmez partea cu pisatul desi era in scenariu. macar mi-a dat youtube ceva Honors for this video (1)Last edited by crististreulea; 6 July 2009, 22:01.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment