Tutorial tiuning iextrim pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cred ca abia astepta iarna... sa se dea cu frana de mana
    sigpic

Comment

mai e vrunu normal pe acest forum?????
      crististreulea@ cu asta ai inlaturat orce dubiu
      intrebare , copilasul face parte din masina sau e trecut la optionale ca mie nu mi lau dat, sa sun la vocea clientului sa reclam????
      baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

ce fain i-ai dat din in loc de 4 , a 2a imi aminteste de mine odata la 1-2 sapt
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nu esti cu toate acasa...zau asa....

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
            Cand am vazut vibratorul aruncat pe scaun am zis ca poate imi joaca imaginatia feste ...dar se pare ca e real.
            Nota 10+
            deci am vazut bine?
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

eu am aflat al cui e vibratoru , dar de ce e negru? vreau sa stiu de ce e negru? adica ce nici macar vibratoarele de albi nu le egaleaza palea de negri? sau cum

sigpic

Comment

Chestia cu pruncul a facut toti banii, "lucruri inutile". .
                Mai degraba lasa-i pruncul la volan si nu te mai urcai tu. Doar din diferenta de greutate castigai 10 cai. Ca sa nu spun ca poate stia sa schimbe vitezele cum trebuie nu ca amatorii.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

esti nebun frate(mai stiu eu pe unu)...da imi place ce vad...
                  http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Deci stickerele si bradutii de la oglinda nu dau cai putere?
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

ce nu face lumea de plictiseala..

Comment

asta a fost chiar tare mai ales pt incepatori cu atatia cai de la braduti iti dai seama ca se duceau la supermarket si luau tot standu de braduleti
                        m-ai facut sa rad nu gluma La mai mare

Comment

Foarte tare,meriti o nominalizare la Oscar.
                          sigpic
                          https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                          http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Super, jos palaria...
                            sigpic

Comment

multam de aprecieri, sincer nu ma asteptam la asemenea reactii. ok, ma asteptam sa placa dar nici chiar 500 vizionari in 24 ore
                              VanDiesel: adevarat, io zic ca n-au ce cauta abtibildele acolo daca n-ai si pe masina produsul.
                              skandal: tu cauti scandal
                              sinx: ai vrea tu sa-l port cu mine pe Billy cel negru, da' promit ca-l iau cu mine cand ne intalnim, tu adă vaselina
                              darksid3: vrei si tu? cand e de o intalnire sa aduci si tu vaselina
                              Thejock3r: maneru' de la frana de mana? si mai zice-ti de mine ca nu's sanatos
                              mmaxalb: Narnia, nepoata mea, bantuia si ea pacolo, ideea a venit instant. din pacate nu era la optionale. daaar, daca vrei iti fac cunostinta cu sora mea, pruncul e in dotare standard.
                              Cristi_Xp: unu care recunoaste ca a mai dat si el aiurea'n schimbator
                              margelatu: da barbate, chiar ai vazut o chestie lunga, groasa si maro
                              SoNyKeL: nu l-a luat ca era negru, l-a cumparat pentru simplul motiv ca era cu ventuza(se prinde pe perete) si ca era MARE
                              Cristi_LCD: cum sa las fatuca la volan ma, imi dadea m@sa de no duceam
                              felixb: nu-i bai felix, ne bucuram de nebunie in fiecare zi. fericiti cei care pot
                              vitriol: imai pare rau sa te dezamagesc, braduletii nu dau putere in plus la masina
                              syl: 2 luni de filmari, 18,5 giga material brut si aproximativ 15 ore de editare ti se pare plictiseala?
                              tonyx: iti dai seama ce distrusi sunt unii acum ca au aflat despre braduleti, chiar nu dau putere in plus la masina
                              dan.moraru: oscar nu, dar se mai puteau pune multe. cum ar fi 10 cai din schimbatul vitezelor, am uitat sa filmez partea cu pisatul desi era in scenariu. macar mi-a dat youtube ceva Honors for this video (1)
                              Last edited by crististreulea; 6 July 2009, 22:01.
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Foarte tare!!! M a uitam prima oara si ma gandeam....ma ce face omu asta cu un vibrator in masina??!?
                                SA mai scoti productii de astea
                                sigpic
                                !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google