Tutorial tiuning iextrim pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

dsign: mutam' mandru de aprecirea biscuitilor . da' bag de seama ca si tu ai ceva stickere pe masina . btw, n-ar trebui sa te simti, tu nu faci parte din acea categorie... stim noi care
    Macs: multam de aprecieri
    bubu_vasile: bag de seama ca vrei si tu sa inveti sa te dai cu frana de mana
    amg: dupa cum spunea si fratzica lau_swat, moderatorii si organizatorii muncesc gratis pe forumul asta, ce looseri. in schimb Super Moderatorii sunt chiar bine platiti, de exemplu Seba si-a permis 2 daune totale
    si serios vorbind, cine dracu sa ma plateasca? am dat bani pe stickere, i-am facut o m*** meseriasului de la Pitesti ca sa facem teste, restul e cancan. pot sa zic ca o fac din placere si da, probabil ca vreau putina atentie :P
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Aiurea, esti platit bine, ai vibratoare, iti permiti sa experimentezi pe masina.

Comment

streulea, doar daca imi impartasesti tu ... din experienta ta vasta
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Cu un film bubule, cu un film sa faca demonstratia.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

prea tareeee )
            beat me if you can !!!

Comment

ce de munca.. ma doare spatele de ras... taica cred ca ai cativa cai rataciti..
              http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Dar ati uitat de taur,hm oare cata putere ii da
                Attached Files
                Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

1 taur putere...si 122 de cai..frate..dai banii pe stikere iti place sa demontezi si sa montezi..:P..pfff..super....o sa o "tunez" si eu..dar cred k o sa ii dau si scaunul soferului jos(1 cal),si pun pe cineva mai usor k mine sa o conduca:-??si era sa uit.de rezervor..pun sticla de benzina:>

Comment

Originally posted by gogoasha69 View Post
                    ai uitat sa aduni si cai de la hartia igienica de la schimbator super tare
                    Care hartie igienica de la schimbator?Exact aceeasi reactie au avut-o toti prietenii care au vazut video-ul.."haha ce tare,hartie igienica la schimbator".De fapt e un plastic.Vezi poza :
                    Attached Files
                    Last edited by soboBN; 12 August 2009, 17:05.
                    Cumpar volan de Duster

Comment

...foarte tare fimuletul...ce am ras...ma bufnit rasul de am stropit si monitorul...eu stiam autorul putin dus cu capul,dar se pare ca m-am inselat amarnic...e dus cu multe
                      ...oricum filmuletul merita fiecare secunda vazut...bravos domn'e...mai asteptam din astea
                      Last edited by viorelu; 12 August 2009, 18:03.

Comment

ete ba pe unde ajung pozele mele))sa nu uitam ca stickeru cu logan club da cei mai multi cai...asa ca toata lumea puneti stickeru pe masina))
                        low....&.....slow

Comment

omule te respect pentru munca ta chiar daca mai dai si tu eruari care odata (mai ales aia cu captusitul usilor .... e doar un logan si trebuie sa ne obisnuim cu idea ) dar cu asta m-ai dat pe spate ! oricum.....Bravo a fost buna ! mai ales ca eram plin de draci ...mi sa stricat blocul de lumini (faza scurta ) si imi cautam pe net unul sh ...dar dupa ce am vazut asta m-am mai destins si am decis sa csot banii si sa-mi iau unul nou bafta si la mai multe...!
                          Last edited by crististreulea; 30 August 2009, 19:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am ras cu lacrimi la minunatul filmuletz ,rupe

Comment

vibrator?al cui?
                              nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

Minunat "documentar".
                                Nu stiu daca cineva a remarcat(si acuma mai rad) dar slapii au facut toti bani, a scuze caii, si sunt de acord cu tine, lucruri inutile in masina:
                                -copil( astept sa ma injure parinti, dar asta e )
                                -pasager dreapta
                                Puteai sa dai jos si scaunul sofer si sa pui o lada sau ceva(maxim 2 si 6 cai in functie de lada).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google