antena ai dat-o jos? semnul de 1.5 dci ? toata evacuarea ? tapiteria de le usi?ai uitat sa bagi zeci sau sute de baloane cu heliu in masina...
Tutorial tiuning iextrim pe Logan
Collapse
X
-
mumus: unde-ai fost mai devreme cu asemenea idei....
Cristi_LCD: te-ai trezit si tu?
maistoru: asta ziceai?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostAm vazut eu bine? Tiuningul s-a facut in cimitir?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
bah cristi, ieri am vaz't si io filmu'...mi l-a aratat icspe. nu sunteti normali. si daca nu ma plimbai cu masina atunci imediat dupa ce ai spart furtunul nu te credeam ca v-a dus mintea la asa ceva...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Sa inteleg ca nu il mai prinzi pe @Seba furand mirese?!!? si iti lipseste chiar cadrul asta?sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
da il mai cheama cineva pe seba la nunta ???
streulea: cineva m-a intrebat daca nu ti mila de masina aia ... i-am spus ca nu asta e problema, ci faptul ca nu realizezi ca e a taCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
sorinj: nu-l prind pe la intalniri sa-l filmez in posturile care-mi trebuie. nu era rau si o nunta ceva
da tare cred ca-l duc intr-o sambata la mall sus la cununii, macar sa para ca e la o nunta
bubu_vasile: man, io chiar imi iubesc si apreciez masina. iar partea ca nu mi-e mila de ea, n-ai idee man ce mila imi este de ea. dar cand traba, traba si asta eDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Cred ca si Steven Spilberg,Sergiu Nicolaescu ,etc.. sunt gelosi pe productiile tale autentice si originale.
Mai bine te faci si tu regizor ca sigur te pricepi la asa ceva si atunci sa faci un film de luuuuuuuuuuuuung metraj cu membri logan de pe forum.
Cine stie???Poate ne vedem si noi pe platourile de filmare de la Buftea si sa facem acolo tot felul de cascadorii si nebunii cu loganurile noastre.
Care se baga sa joace in film, ar trebui sa se anunte de pe acuma, ca sigur o sa fie un mare BLOCKBUSTER si o sa spargem toate audientele tv.
Comment
Comment