Tutorial tiuning iextrim pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

antena ai dat-o jos? semnul de 1.5 dci ? toata evacuarea ? tapiteria de le usi?ai uitat sa bagi zeci sau sute de baloane cu heliu in masina...
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

foarte bun scenariu. ti-a luat ceva timp ca sa pui totul cap la cap si iata ca a iesit o capodopera. merita participat la spectacolele cu scurt-metraje.
      vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Am vazut eu bine? Tiuningul s-a facut in cimitir?
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

ca sa arate la dusmanii cu beemveu ca loganul nu se teme de moarte :P
          vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

mumus: unde-ai fost mai devreme cu asemenea idei....
            Cristi_LCD: te-ai trezit si tu?
            maistoru: asta ziceai?
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by Cristi_LCD View Post
              Am vazut eu bine? Tiuningul s-a facut in cimitir?
              In cimitir cu vibratorul breloc la chei, bebelul pe post de dotare full option, ciorchinele de braduti in oglinda si 2 kg de stickere pe masina. Thriller 2 ...a, si cu plinta de parchet la spoiler....din ciclul romantic de Sandra Brown - "Hai sa-ti arat cimitirul noaptea"
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

bah cristi, ieri am vaz't si io filmu'...mi l-a aratat icspe. nu sunteti normali. si daca nu ma plimbai cu masina atunci imediat dupa ce ai spart furtunul nu te credeam ca v-a dus mintea la asa ceva...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Asa frate ! mi-a placut, tare...tot asa !!!
                  sigpic
                  Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Seba: sti care-i urmatorul Tutorial, nu?
                    buba-i ca inca strang material pentru el si greu da omu de eroul principal
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Sa inteleg ca nu il mai prinzi pe @Seba furand mirese?!!? si iti lipseste chiar cadrul asta?
                      sigpic

207 noir obsidien

Comment

da il mai cheama cineva pe seba la nunta ???

streulea: cineva m-a intrebat daca nu ti mila de masina aia ... i-am spus ca nu asta e problema, ci faptul ca nu realizezi ca e a ta
                        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

sorinj: nu-l prind pe la intalniri sa-l filmez in posturile care-mi trebuie. nu era rau si o nunta ceva
                          da tare cred ca-l duc intr-o sambata la mall sus la cununii, macar sa para ca e la o nunta
                          bubu_vasile: man, io chiar imi iubesc si apreciez masina. iar partea ca nu mi-e mila de ea, n-ai idee man ce mila imi este de ea. dar cand traba, traba si asta e

Comment

Cristi, respect!
                            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Cred ca si Steven Spilberg,Sergiu Nicolaescu ,etc.. sunt gelosi pe productiile tale autentice si originale.
                              Mai bine te faci si tu regizor ca sigur te pricepi la asa ceva si atunci sa faci un film de luuuuuuuuuuuuung metraj cu membri logan de pe forum.
                              Cine stie???Poate ne vedem si noi pe platourile de filmare de la Buftea si sa facem acolo tot felul de cascadorii si nebunii cu loganurile noastre.
                              Care se baga sa joace in film, ar trebui sa se anunte de pe acuma, ca sigur o sa fie un mare BLOCKBUSTER si o sa spargem toate audientele tv.

Comment

bai deci e belea

tu esti belea, cristi

felicitari

ar trebui sa iei premiu pentru cel mai crazy man of the planet ))
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google