Tutorial tiuning iextrim pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am ras de m-am prapadit! Bravo domne, inca o productie de nota 10!
    La mai mare!
    sigpic
    ^Logan turbat (WIP)^

Comment

ti-ai dorit sa ajungi pe tuningmioritic.ro, ti s-a indeplinit visul se pare

bravo cristi, ce urmeaza? poate un mini-serial?

Comment

cool! am ajuns si pe www.tuningmioritic.ro
        ce urmeaza? probabil un tutorial "cum sa dai o dauna totala"

cool! am ajuns si pe www.tuningmioritic.ro
        ce urmeaza? probabil un tutorial "cum sa dai o dauna totala"
        Last edited by crististreulea; 9 July 2009, 17:55. Reason: Automerged Doublepost
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Meriti !

Felicitari !

Comment

ar fi cazul sa faci un tutorial cu : cum sa consumi mai putina motorina....sau sa iti faci masina pe biodiesel....
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

deci man.....esti nebuuuuun....ft nebun...saraca masina..daca ar avea gura...oricum...ft tare frate...nota 10+ fara comentarii.....
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Ba nene, tu n-ai toti biscuitii in pachet, nu alta... Mi-a povestit Pufosu' de filmulet, sunt pe jos de ras... Abia astepta sa ajung acasa sa-l vad.

10+ si de la mine
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Felicitari domnu' Streulea !!! Pe langa simtul practic, din ce in ce mai mult iti dezvolti si simtul artistic.
                  Eu mai astept momente dintr'astea relaxante
                  Spor !!!
                  I don't ride low, I fly high...

Comment

cand vorbesti de simtul practic te referi la "scula" aia neagra folosita pe post de frana de mana ... da ?
                    acum incepem sa intelegem de ce ii placea sa se dea cu "frana de mana" ...
                    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Te plateste cineva sa tot demontezi si montezi la loc?Nu-mi vine a crede cata munca numai pentru o joaca.Oricum m-ai lasat cu gura cascata.Ti-ai atins din nou scopu de a fi in mijlocul atentiei.
                      Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

hahahaha .... vrei sa fii in mijlocul atentiei mai strulea

"acest film este un pamflet si luati-l ca atare ... el este un raspuns la anumite interviuri, batai cu pumnii in piept si tiuning de meserias" ... cam asa trebuia sa se termine filmul ca sa inteleaga tot omul.
                        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

Da am inteles ca este un pamflet dar tu ai face asa ceva?Sa muncesti atata,hai ca la demontat este cel mai usor dar la montat...Care poate sa gandeasca asa ca daca ai muuulllttiii braduti si alte brizbrizuri o sa aiba caluti in plus la motor.
                          Last edited by amg; 14 July 2009, 11:21.
                          Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

si eu am zis ca nu sunt asa oameni pana am vazut cateva interviuri prin ziare si tv. dupa care m-am convins ca si in "gradina" noastra au sarit cativa gardul ...

Comment

Originally posted by amg View Post
                              Te plateste cineva sa tot demontezi si montezi la loc?
                              Da, omu' primeste salar de la administratorul forumului, are si carte de munca si poate sa scoata si credit.
                              Last edited by lau_swat; 14 July 2009, 15:43.
                              No, apoi blana
                              Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                              ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

marfa rau ...super filmuletu...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google