Arcuri sport, alternativa ieftina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arcuri sport, alternativa ieftina

posesorul a zis ca ii sat bine pe drum dupa tigania facuta

update
    Eroul acestei filmari nu este cel cu loganul gri din filmarea de mai sus care este un 1.6 16v, ci a unui logan 1.4 mpi 2005 chel si care are doar servo directie din fabrica.
    M-a tot stresat ca vrea sa coboare masina si nu are bani de arcuri, asa ca dupa mult timp in care-i tot spuneam sa nu taie din ele ca nu este ok, m-a convins sa i le tiganim. Dat jos si tatiat de pe fata o spira iar de pe spate o spira jumatate. Montat la loc si dupa cateva zile m-a sunat ca se aud sunete metalice in fata cand trece peste bump speed-uri. Ok, le-am dat jos arcurile fata, din nou, si le-am imobilizat cu bucati de tabla si suruburi. Parea ca s-a rezolvat problema, nu se mai auzeau sunete, masina era lasata si statea drept, arata minunat. Dupa ceva timp m-a sunat ca vrea sa treaca la arcurile stoc penca il scutura si cand a fost la service sa-i faca nu stiu ce, i-au ridicat masina pe elevator si a trebuit sa tina de arcurile spate sa nu-i pice jos .
    Asa ca si-a achizitionat 4 arcuri second hand si am purces la montarea lor, dat jos cele taiate si m-am cam socat! Erau miscate de la loc cele din fata si frecau pe ici colo... Intr-un cuvant: nimic bun(stiu, sunt doua).
    Baiatul cu loganul 1.6 16v gri nu s-a plans de absolut nimic, a zis ca sta ok masina, stabilitate si totul este normal.
    Intre timp am aflat ca ar fi mai multe feluri de arcuri pe Logan si ca difera intre 1.4mpi la 1.6mpi, 1.6 16v si 1.5dci. Ba chiar ar fi si diferente intre aceiasimotorizare dar ani diferiti de fabricatie. Asa o fi, nu neg, nu stiu si nici nu vreau sa stiu . Eu doar nu recomand taierea arcurilor, chiar daca am facut-o in trecut ;)
    Last edited by crististreulea; 2 October 2013, 13:51.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Educativ, ca de obicei.
    Da' unde-i echipamentul de protectie??
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

uitate la avatarul meu, ce crezi ca s-a intamplat?
      am sa le precizez amu s afoloseasca si echipament de protectie
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

sefu ,sefu...taie si mmie 2-3 kile de pe masina....
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Salut.Ceva pareri dupa "tiuning"?
          Merge mai bine,se aseaza mai bine in curbe,ceva cai castigati?......glumeam(sper ca ti la gluma?)
          Numai bine.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

Pana la urma a pierdut arcurile de pe spate?

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
              uitate la avatarul meu, ce crezi ca s-a intamplat?
              am sa le precizez amu s afoloseasca si echipament de protectie
              Poti sa iti faci un mic atelier de tiuning vad ca te descurci
              PS.Poate faci si tu un tutorial de izolare termica a plafonului pe interior ca e super util si ajuta mult la masinile fara AC.

Comment

o chestie ce mar interesa pe mine ar fi un tutorial despre scurtarea schimbatorului..
                sigpic

Comment

Ai nevoie de asa ceva?Cel mai simplu,te duci intr-o reprezentanta,eu am vazut ca la cele noi e mai scurta tija,si masori.Vi acasa,vezi cat ai in plus,faci un semn,scoti maciulia si te apuci sa tai.Pui maciulia la loc si ti-ai scurtat schimbatorul,n-ai nevoie de tutorial.

Cristi chiar te-ai lovit la ochi?Ti-au sarit scantei de la flex?:|
                  Last edited by soboBN; 26 July 2009, 14:21.
                  Cumpar volan de Duster

Comment

Bravo Cristi. Poate te mai vad fara echipament de protectie, ca te feliez cand te vad. Glumeam.
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

AG 23 YNG: stiu de gluma . o zis ca sta bine masina amu
                      Cezar: nu le-a pierdut, sper sa nu le piarda
                      SUPERCAR: la tutorialul cu demontare interior am aratat cum se scoate tapiteria de pe plafon, cu ce izolezi ramane de ales. uite aici, incepand cu mintul 3:10
                      unknown: daca se ofera vre-un pacalici sa-i tai ija schimbatorului, o sa fac si un tutorial pe tema asta. pana intre timp, soboBN ti-a dat solutia, trebuie sa fie chiar simplu.
                      soboBN, Logan 4 ever: chiar mi-a sarit un span in ochi, m-am dus dupa 2 zile la doctor sa-l scot si intre timp a ruginit putin. amu sunt sub tratament, vad in ceata cu stangul si nu prea focalizez, nu-i de joaca
                      Last edited by crististreulea; 26 July 2009, 14:37.

Comment

Ce mi-ar place trusa ta de scule...ai cam tot ce iti trebuie in garaj...
                        I My Honda !

Comment

CRISTI am vazut undeva pe la secunda 10 din prima parte de demontare a interiorului ca ai un buton sau ceva de genu pt descuierea portbagajului din interior... daca esti dragut sa ne spui/arati si noua ce si cum ai facut THX
                          Last edited by C0nNeXxX; 24 September 2009, 23:51.
                          Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

am si eu o intrebare cam stupida: cum ai reusit sa indoi partea de sus sa intre la loc.ca ai spus in tutorial doar ca ai indoit-o dar nu si ce metoda ai folosit.multumesc!
                            fara semnatura

Comment

un raspuns la ecstasy?.....bitte...
                              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google