Am primit 2 discuri ventilate si 2 etrieri. Asa ca m-am pus sa curat etrierii, i-am vopsit si i-am pus sus
Tutorial Schimbare Etrier Si Discuri Frana Logan
Collapse
X
-
Cristi tot respectul pt ca incerci sa ii ajuti pe altii dar ai facut cateva greseli care se pot dovedi majore si sincer nu cred ca e prea indicat sa se apuce toata lumea sa umble la sistemul de franare. Greselile sesizate de mine:
1. racodrul se slabeste inainte de demontarea etrierului (il poti rupe daca nu se desface usor)
2. ideal e sa umplii etrierul cu lichid dupa care sa infiletezi racodrul (scapi de o gramada de aer asa)
3. nivelul lichidului se verifica in primul rand inainte sa te apuci de aerisire ca daca e putin si tu ii tot dai drumul exista sanse sa bagi o gramada de aer in instalatie.
in rest mult respect pt munca ta.
@B-64-MVP din cate stiu eu se recomanda aerisirea cu motorul oprit.sigpic
Comment
-
yeap, am uitat sa precizez ca am desfacut racordul inainte de a da jos etrierul. ma gandam sa umplu etrierul cu lichid de frana inainte, eu am crezut ca prin presarea pistonului la maxim scap de foarte mult aer.
am sa precizez sa se verifice nivelul lichidului de frana inainte de aerisire, eu n-am verificat penca am completat ulterior cu nici 10ml de lichid.
multam de sfaturi!Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by lupulucian View PostA picat la fix tutorialul asta. Mi-a completat niste goluri. Se pare ca pana la urma discurile nu au nicio legatura cu ABS ( cu acei dinti vestiti ). Mersi Cristi
de exemplu senzorul de abs este pe portfuzetasigpicMy ride
Comment
Comment